Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης26χρονος Βρετανός τουρίστας σκοτώθηκε από κεραυνό στη Ρόδο
Δυστυχήματα

26χρονος Βρετανός τουρίστας σκοτώθηκε από κεραυνό στη Ρόδο

Ποιος ήταν ο 26χρονος βρετανός που «μιλούσε ελληνικά».

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Βρετανό τουρίστα που έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που έκανε paddleboard στην Ρόδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail.co.uk πρόκειται για τον 26χρονο, Scott Aaron Seddon, ο οποίος πέθανε το απόγευμα της Δευτέρας μετά από ηλεκτροπληξία στην περιοχή Αγία Αγάθη της Ρόδου. O Scott Seddon, όπως αναφέρει και η Daily Mail, είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών.

Ένας οικογενειακός φίλος ανέφερε στη MailOnline: «Μίλησα με τον μπαμπά του και μου είπε ότι ο Scott είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Η αδερφή του πέταξε εκεί χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Scott ήταν ένας υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Ζούσε στην Ελλάδα με την οικογένεια και μιλούσε ελληνικά. Του άρεσε εκεί, αλλά τώρα πηγαινοέρχονται. Επισκέπτονται εκεί το εξοχικό και μένουν εδώ τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Seddon πέθανε επί τόπου παρά τις προσπάθειες της κοπέλας του, και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να τον σώσουν.

Ο Βραζιλιάνος Wander Machado δήλωσε στην Rodiaki: «Κολύμπησα για να τον βγάλω έξω. Αλλά μόλις έφτασα στη σανίδα, είδα το σώμα του σκυμμένο και μπρούμυτα στη σανίδα. Το πρόσωπό του είχε γίνει μοβ. Αμέσως κατάλαβα ότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο και άρχισα να τον τραβώ στην ακτή». Τελικά ο Seddon πέθανε μετά την άφιξη ασθενοφόρου και ιατρών και αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024