Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήTravel Awards 2023: Βράβευση της Ελλάδας για τις δράσεις βιώσιμου τουρισμού από τον ΕΟΤ
Βραβεία

Travel Awards 2023: Βράβευση της Ελλάδας για τις δράσεις βιώσιμου τουρισμού από τον ΕΟΤ

Τα βραβεία «The Travel Marketing Awards» διοργανώνονται από το Chartered Institute of Marketing’s Travel Group και αποτελούν μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις marketing στη διεθνή τουριστική αγορά.

Νέα σημαντική διάκριση κατέκτησε η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στα φετινά «The Travel Marketing Awards» που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Ο ΕΟΤ έλαβε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Responsible and Sustainable Travel Marketing για την πλατφόρμα SustainableGreece.co.uk, που εγκαινιάστηκε στο Λονδίνο τον Οκτώβριο 2022, προβάλλοντας στο βρετανικό κοινό αλλά και την διεθνή τουριστική αγορά, τις ελληνικές πρωτοβουλίες για την βιωσιμότητα των ελληνικών προορισμών και την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη.

Το SustainableGreece.co.uk δημιουργήθηκε με στόχο την ενθάρρυνση των ταξιδιωτών του Ηνωμένου Βασιλείου να ταξιδεύουν με βιώσιμο τρόπο στην Ελλάδα, προστατεύοντας τη φυσική ομορφιά και ενισχύοντας τις τοπικές κοινότητες. Στο πλαίσιο αυτό προβάλλει ελληνικούς προορισμούς που έχουν αναλάβει σημαντικές οικοφιλικές και τεχνολογικά «έξυπνες» πρωτοβουλίες, περιλαμβάνοντας άρθρα που περιγράφουν λεπτομερώς τις τρέχουσες προσπάθειες, αλλά και τα μελλοντικά  σχέδια για την ενίσχυση της βιωσιμότητας των ελληνικών προορισμών.

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας του ΕΟΤ, αποτέλεσαν τη βάση για την ανάπτυξη νέων εμπλουτισμένων τουριστικών πακέτων προς την Ελλάδα και σε λιγότερο γνωστούς- στο ευρύ κοινό-τουριστικούς προορισμούς  για αυθεντικές, «έξυπνες» και οικολογικές εμπειρίες διακοπών .

Σημειώνεται ότι το πρώτο βραβείο στην ίδια κατηγορία κέρδισε ο ειδικευμένος σε ταξιδιωτικά πακέτα υπεύθυνου και βιώσιμου τουρισμού Tour Operator Intrepid για την διαφημιστική του καμπάνια στο μετρό του Λονδίνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024