Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΟ. Κεφαλογιάννη: Διμερής συνάντηση με τον Μαλτέζο ομόλογό της
Πολιτική

Ο. Κεφαλογιάννη: Διμερής συνάντηση με τον Μαλτέζο ομόλογό της

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η υπογραφή Συμφώνου Τουριστικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Την υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε ο ομόλογος της από τη Μάλτα κ. Clayton Bartolo, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Μάλτας στην Αθήνα κ. Joseph Cuschieri και τον Διευθυντή του Γραφείου του υπουργού Τουρισμού της Μάλτας κ. Simon Stellini.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η υπογραφή Συμφώνου Τουριστικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η κυρία Κεφαλογιάννη παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος στρατηγικής ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και τις προτεραιότητες που υπάρχουν για τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο κ. Bartolo έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θεματικές ενότητες που αναπτύσσει η Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού και μίλησε για κοινά προγράμματα προσέλκυσης τουριστών από μακρινούς προορισμούς. Επιπροσθέτως, ενημέρωσε την Ελληνίδα ομόλογό του για τη δουλειά που γίνεται από το υπουργείο τουρισμού της Μάλτας σε σχέση με την προσέλκυση μεγάλων διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων σε σχέση με τη λειτουργία των Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Tουριστικών Προορισμών.

H κυρία Κεφαλογιάννη επισήμανε την προοπτική ανάδειξης νέων τουριστικών προορισμών, παράλληλα με την ανάγκη στήριξης των ήδη υπαρχόντων.

Τέλος, ο υπουργός Τουρισμού της Μάλτας κ. Bartolo απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στην Κεφαλογιάννη να επισκεφθεί τη Μάλτα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024