Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ισπανία είναι η τιμώμενη χώρα στη Matka Travel Fair 2024
Εκθέσεις

Η Ισπανία είναι η τιμώμενη χώρα στη Matka Travel Fair 2024

Η Ισπανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση ως προορισμός ταξιδιωτικών πακέτων αναψυχής, με 185.000 επιβάτες -κυρίως προς τα Κανάρια Νησιά.

Η Matka Travel Fair 2024, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στη βόρεια Ευρώπη, ανακοινώνει την Ισπανία ως χώρα-εταίρο της. Αυτή η συνεργασία θα υλοποιηθεί μέσα από το διευρυμένο εκθεσιακό περίπτερο της Ισπανίας, τα ελκυστικά εκθεσιακά προγράμματα και τις ολοκληρωμένες προσπάθειες μάρκετινγκ, εμφυσώντας την πεμπτουσία της Ισπανίας στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα 19–21 Ιανουαρίου 2024 στο Ελσίνκι.

Η Ισπανία κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων διεθνών προορισμών για τους Φινλανδούς ταξιδιώτες λόγω των ποικίλων προορισμών της, που εκτείνονται στις ακτές της Μεσογείου και του Ατλαντικού, την ιστορική ενδοχώρα της και τα αρχιπέλαγά της. Αυτή η προσβασιμότητα όλο το χρόνο συμβάλλει στην ελκυστικότητα της Ισπανίας ως προορισμός για όλες τις εποχές.

“Μας τιμά ιδιαίτερα ο ορισμός της Ισπανίας ως η χώρα-εταίρος για τη Matka Travel Fair. Αυτή η αναγνώριση φέρνει σημαντική προβολή και την ευκαιρία να παρέχουμε στους Φινλανδούς ταξιδιώτες τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και ενημερωμένες συμβουλές προορισμού για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες το 2024 στην Ισπανία. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να αναδείξουμε όχι μόνο νέους προορισμούς, αλλά και τις νέες εμπειρίες σε παραδοσιακούς προορισμούς”, σημειώνει ο Julio E. Jiménez Novella, από το Ισπανικό Γραφείο Τουρισμού στο Ελσίνκι.

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Φινλανδίας για την περίοδο μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2023, οι Φινλανδοί πραγματοποίησαν συνολικά 1,44 εκατ. ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό με τουλάχιστον μία διανυκτέρευση. Ανά χώρα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 300.000 ταξίδια αναψυχής στην Ισπανία, γεγονός που την έκανε ton No1 προορισμό στην αγορά για το πρώτο τρίμηνο φέτος. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2022 από την Ένωση Φινλανδικής Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας (SMAL), η Ισπανία κατέλαβε τη δεύτερη θέση ως προορισμός ταξιδιωτικών πακέτων αναψυχής, με 185.000 επιβάτες, κυρίως προς τα Κανάρια Νησιά -εκ των οποίων περίπου το 80% την επέλεξε ως προτιμώμενο προορισμό. Ως χώρα-εταίρος, η Ισπανία στοχεύει να εμπνεύσει τους Φινλανδούς για να εξερευνήσουν τις πρωτοβουλίες σε τουριστικές υπηρεσίες στο κομμάτι του αειφόρου και υπεύθυνου τουρισμού από  τους ντόπιους παρόχους.

Ως δημοφιλής προορισμός για όσους συμμετάσχουν στη Matka Travel Fair, η Ισπανία προσφέρει μια πληθώρα από αξιοθέατα και δραστηριότητες, που συμπληρώνονται από μια γαστρονομική κουλτούρα, η οποία έχει μεγάλη σημασία για τους ταξιδιώτες. “Με την ολοκληρωμένη προβολή που παρέχει η έκθεση, πιστεύουμε ότι οι επισκέπτες θα αποκτήσουν νέες γνώσεις για την Ισπανία, θεωρώντας την ως έναν ευέλικτο και σύγχρονο ταξιδιωτικό προορισμό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους Ισπανούς εκθέτες την ευκαιρία να συνδεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους επισκέπτες και να μοιραστούν τις προσφορές τους, καθώς και τα νέα τους”, δηλώνει η Noora Haatainen, Business Manager της Matka Travel Fair.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024