Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileGalileo Hellas SA: παρουσιάζει το νέο ηλεκτρονική σύστημα FERRYnet

Galileo Hellas SA: παρουσιάζει το νέο ηλεκτρονική σύστημα FERRYnet

Η Galileo Hellas SA πρόσφατα διέθεσε στην Ελληνική Τουριστική αγορά το νέο της ηλεκτρονικό σύστημα διανομής κρατήσεων και έκδοσης Ακτοπλοϊκών – Ναυτιλιακών εισιτηρίων, «FERRYnet». Με το FERRYnet, προϊόν συνεργασίας με […]

Η Galileo<.> Hellas SA πρόσφατα διέθεσε στην Ελληνική Τουριστική αγορά το νέο της ηλεκτρονικό σύστημα διανομής κρατήσεων και έκδοσης Ακτοπλοϊκών – Ναυτιλιακών εισιτηρίων, «FERRYnet»<...>.

Με το FERRYnet<.>, προϊόν συνεργασίας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία λογισμικού, Anite Travel Systems, παρέχεται η δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία-συνδρομητές, να έχουν πρόσβαση σε διαθεσιμότητα θέσεων, πραγματοποίηση on-line κρατήσεων και έκδοση εισιτηρίων των συνεργαζόμενων ναυτιλιακών εταιριών, εφαρμόζοντας το διεθνώς αναγνωρισμένο για την Ακτοπλοΐα και τον Τουρισμό πρωτόκολλο EDI, Unicorn. Σε πρώτη φάση, η δυνατότητα αυτή παρέχεται στις εταιρίες Superfast Ferries και Blue Star Ferries.

Όπως ανακοίνωσε η Galileo Hellas σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα διανέμονται μέσω του συστήματος τα προϊόντα όλων των ακτοπλοϊκών εταιριών.

Βασισμένο στη φιλοσοφία του Internet browser, μέσα από την ιστοσελίδα του το FERRYnet εφαρμόζει την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία αξιοποιώντας το αναβαθμισμένο τηλεπικοινωνιακό IP δίκτυο της Galileo Hellas, προσφέροντας στα ταξιδιωτικά γραφεία ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο, ευέλικτο και φιλικό στη χρήση εργαλείο για την άμεση, on-line εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η εκπαίδευση του FERRYnet ολοκληρώνεται σε τρεις ώρες στις ειδικές αίθουσες εκπαίδευσης της εταιρίας στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και την Κύπρο. Επίσης, υπάρχει συνεχείς παρεχόμενη υποστήριξη μέσω help desk, on-site technical support, η οποία ακολουθεί τα γνωστά ποιοτικά standards της Galileo Hellas.

Όπως δήλωσε σε ανακοίνωση της η εταιρία ‘η χρήση του FERRYnet, μέσα από το δίκτυο των ταξιδιωτικών γραφείων της Galileo Hellas SA, αναβαθμίζει το επίπεδο εξυπηρέτησης που απολαμβάνει ο Έλληνας καταναλωτής, με ταχύτητα, ποιότητα και εγκυρότητα’.

Η Galileo Hellas SA, θυγατρική της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία, με εξειδίκευση στην ηλεκτρονική διανομή συστημάτων κρατήσεων στο χώρο του τουρισμού και των μεταφορών. Κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των ηλεκτρονικών συστημάτων κρατήσεων θέσεων (GDS) στην Ελλάδα, με on-line συνδέσεις σε περισσότερα από 1.100 ταξιδιωτικά γραφεία.

Ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1991 και αποτελεί το National Distribution Company (NDC) της Galileo International. Το 1996 απέκτησε τοπική παρουσία στη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, ιδρύοντας δύο υποκαταστήματα, ενώ το 2000 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά των Βαλκανίων και του Ισραήλ.

Από την ίδρυσή της, η Galileo Hellas SA διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα μεταγωγής δεδομένων στην Ελλάδα, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για τη διανομή των προϊόντων της, όσο και για την κάλυψη εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών αναγκών της τουριστικής αγοράς. Το 2001, ξεκίνησε η αναβάθμισή του δικτύου σε τεχνολογία IP, με σκοπό την παροχή αναβαθμισμένων προϊόντων και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην τουριστική αγορά.

Η Galileo Hellas SA έχει τιμηθεί με 2 βραβεία ως το καλύτερο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων στην Ελλάδα για τα έτη 1998 & 1999, καθώς επίσης με το βραβείο του καλύτερου NDC της Galileo International στην Ευρώπη, για το έτος 2000. Για το ίδιο έτος, σύμφωνα με τον Ισολογισμό της εταιρίας , τα έσοδα της ανήλθαν στο ποσό των 3,22 δισ. δρχ., ενώ τα κέρδη της ήταν 1,43 δισ. δρχ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024