Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες από Πειραιά εγκαινίασε φέτος το Sea Diamond της Louis

Κρουαζιέρες από Πειραιά εγκαινίασε φέτος το Sea Diamond της Louis

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που εγκαινιάζει για φέτος τα δρομολόγια κρουαζιέρων με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά είναι το Sea Diamond της Louis Hellenic Cruises. Το κρουαζιερόπλοιο, στις 9 Μαρτίου 2007 […]

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που εγκαινιάζει για φέτος τα δρομολόγια κρουαζιέρων με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά είναι το Sea Diamond της Louis Hellenic Cruises. Το κρουαζιερόπλοιο, στις 9 Μαρτίου 2007 απέπλευσε για 3ήμερες και 4ήμερες<...>“Αιγαιοπελαγίτικες εξορμήσεις” με προορισμούς τη Μύκονο, τη Ρόδο, την Πάτμο, το Κουσάντασι (Έφεσος), το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

Τα δρομολόγια κρουαζιέρων της Louis Hellenic Cruises θα ενισχυθούν, καθώς από τις 6 Απριλίου 2007 το κρουαζιερόπλοιο Perla, σηματοδοτεί την έναρξη 7ήμερων κρουαζιέρων σε Κωνσταντινούπολη και Αιγαίο. Aπό τις 18 Μαΐου το Orient Queen θα αναλάβει τις κρουαζιέρες αυτές, ενώ το Perla θα προσφέρει 3ήμερες και 4ήμερες “Αιγαιοπελαγίτικες εξερευνήσεις”, μαζί με το Sea Diamond.

Η Louis Hellenic Cruises στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης, εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών προς στους πελάτες της, ενίσχυσε το στόλο της, ενώ παράλληλα αναβάθμισε τις δυνατότητες χωρητικότητας των πλοίων της. Για το 2007, τα κρουαζιερόπλοια της Louis Hellenic Cruises έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας και εξυπηρέτησης 140.488 επιβατών, συγκριτικά με 119.042 επιβάτες για το 2006, σημειώνοντας σημαντική αύξηση της τάξεως του 18%.

Ταυτόχρονα, η Louis Hellenic Cruises, αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους ενίσχυσης των συνεργασιών της και δυναμικής ένταξης των κρουαζιέρων της στις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ταξιδιώτες, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρόγραμμα “Louis Hellenic Cruise Academy” στις 9 και 16 Μαρτίου 2007. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η επιμόρφωση και αρτιότερη ενημέρωσή των συνεργατών της Louis Hellenic Cruises στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εξέλιξης της ελληνικής κρουαζιέρας. Πρόκειται για 3ήμερες κρουαζιέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν σεμινάρια σχετικά με τη ζωή στο πλοίο, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις προαιρετικές εκδρομές, ενώ παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την αγορά τις κρουαζιέρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024