Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςLouis Hellenic Cruises: Ελληνική σημαία και στο Cristal

Louis Hellenic Cruises: Ελληνική σημαία και στο Cristal

Η Louis Hellenic Cruises, ύψωσε την ελληνική σημαία και στο 6ο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο του στόλου της, το νέο Cristal, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσφορά και συμβολή της στην ελληνική ναυτιλία […]

Η Louis Hellenic Cruises, ύψωσε την ελληνική σημαία και στο 6ο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο του στόλου της, το νέο Cristal, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσφορά και συμβολή της στην ελληνική ναυτιλία και ειδικότερα στην ανάπτυξη<...>της ελληνικής κρουαζιέρας. Ο Όμιλος Louis είναι άλλωστε, ο μοναδικός όμιλος που διαθέτει κρουαζιερόπλοια υπό ελληνική σημαία, ενώ παράλληλα, στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους επιβάτες του και την εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας για τους Έλληνες ναυτικούς.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Louis, κ. Κωστάκης Λοΐζου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την παρουσία της ελληνικής σημαίας σε ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο της Louis Hellenic Cruises. Το γεγονός αυτό θεωρούμε ότι ενδυναμώνει ουσιαστικά την προσπάθεια ανάδειξης της Ελλάδας σε διεθνές κέντρο τουρισμού, δίνοντας παράλληλα, σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη δύο εκ των βασικότερων πυλώνων της ελληνικής οικονομίας, τη ναυτιλία και τον τουρισμό».

Το κρουαζιερόπλοιο “Cristal”, το νέο απόκτημα της Louis Hellenic Cruises, διαθέτει άνετους χώρους διαμονής, 480 πλήρως εξοπλισμένες καμπίνες και πολυτελείς σουίτες. Σημειώνεται ότι τόσο στην Προεδρική όσο και στη Βασιλική σουίτα του Cristal έχουν φιλοξενηθεί αρχηγοί κρατών και σημαντικές προσωπικότητες. Με την γαλανόλευκη τώρα να κυματίζει υπερήφανα στην πρύμνη του, το πλοίο θα συνεχίσει τις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες του από Πειραιά για Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Ρόδο μέχρι το τέλος της περιόδου 2007.

Σύμφωνα με τα προγράμματα κρουαζιέρας της Louis Hellenic Cruises για το 2008, το Cristal θα πραγματοποιήσει 29 επταήμερες κρουαζιέρες σε Ελλάδα και Τουρκία, με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά. Οι αναχωρήσεις θα είναι κάθε Παρασκευή από τις 11 Απριλίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2008 και τα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν Κωνσταντινούπολη – με ολονύκτια παραμονή – Μύκονο, Πάτμο, Κουσάντασι, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη. Το Cristal θα κλείσει την σεζόν του 2008 με τέσσερις επταήμερες κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Τουρκία και Αίγυπτο. Με αναχωρήσεις στις 31 Οκτωβρίου και 7, 14 και 21 Νοεμβρίου, τα δρομολόγια αυτά θα περιλαμβάνουν Κωνσταντινούπολη, Κουσάντασι, Ρόδο, Αλεξάνδρεια – με ολονύκτια παραμονή – και Σαντορίνη.

Η Louis Hellenic Cruises, εκτός από το γεγονός ότι προσφέρει πολλές εργασιακές θέσεις για Έλληνες σε ξηρά και θάλασσα, με την στενή συνεργασία που έχει με μεγάλους tour operators της Ευρώπης και της Αμερικής, συμβάλλει σημαντικά και στην γενικότερη προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024