Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΘερμή υποδοχή στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς, στο Ηράκλειο
Κρουαζιέρα

Θερμή υποδοχή στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς, στο Ηράκλειο

Θερμή υποδοχή πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, μέσω του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς στην είσοδο του επιβατικού σταθμού -το πλοίο “Fantasia” της εταιρείας Mediterranean Shipping Company– που […]

Θερμή υποδοχή πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, μέσω του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς στην είσοδο του επιβατικού<...> σταθμού -το πλοίο “Fantasia” της εταιρείας Mediterranean Shipping Company– που έφτασε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με 3.900 επιβάτες και 1.600 μέλη πληρώματος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, μόλις το πλοίο έδεσε στο Ηράκλειο η φιλαρμονική του Δήμου αλλα και kρητικά συγκροτήματα τους υποδέχθηκαν με πρωτοχρονιατες μελωδίες και κρητικούς χορούς. Η υποδοχή έγινε παράλληλα με κρητικό κέρασμα όπως γραβιέρα, μυζήθρα, διάφορα φρέσκα λαχανικά, ελιές, πιτάκια, παξιμάδια, κρασί, κ.λπ.

Ακολούθησε παρουσίαση και προβολή του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής τσικουδιάς, με τη χρήση μικρού “τουριστικού” καζανιού, και τη διανομή σχετικού προωθητικού φυλλαδίου και φυσικά προσφορά άφθονης τσικουδιάς στους επιβάτες του πλοίου. Ακόμη, στους επιβάτες και στο πλήρωμα, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης όπως λάδι και κρασί. Επίσης, από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στους εκπροσώπους της εταιρείας και στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, που έχουν προσφέρει μέρος των προϊόντων που δοθήκαν στους επισκέπτες.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προσέλκυση εταιρειών κρουαζιέρας και την προβολή του νησιού, από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024