Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣημαντικές αλλαγές στο master plan του λιμανιού Ηρακλείου

Σημαντικές αλλαγές στο master plan του λιμανιού Ηρακλείου

Τρεις σημαντικές αλλαγές υπέστη πριν λίγες μέρες το master plan του λιμανιού Ηρακλείου, στα πλαίσια συνεδρίασης της διοίκησηςτου Οργανισμού και έπειτα από σχετική εισήγηση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη […]

Τρεις σημαντικές αλλαγές υπέστη πριν λίγες μέρες το master plan του λιμανιού Ηρακλείου, στα πλαίσια συνεδρίασης της διοίκησης<...>του Οργανισμού και έπειτα από σχετική εισήγηση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, η πρώτη αλλαγή αφορά στην κατάργηση του αρχικού σχεδιασμού για τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στην προβλήτα 6, η δεύτερη προβλέπει ένα νέο χώρο για τον ελλιμενισμό των μικρών σκαφών και των σκαφών αναψυχής και η τρίτη αφορά στην υπογειοποίηση της παραλιακής από το ύψος των γραφείων της Περιφέρειας έως το πρώην `Ξενία`, που συνάδει απόλυτα με το σχεδιασμό του Δήμου για την κυκλοφοριακή οργάνωση της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024