Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingExclusive Yachting 2006: Στην Ολυμπιακή Μαρίνα Αγ. Κοσμά από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου

Exclusive Yachting 2006: Στην Ολυμπιακή Μαρίνα Αγ. Κοσμά από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου

Τα τελευταία χρόνια οι λάτρεις του yachting και της πλωτής πολυτέλειας έχουν έναν πολύ καλό λόγο να ανυπομονούν για το τέλος του καλοκαιριούκαι τον ερχομό του Σεπτεμβρίου. Ο λόγος δεν […]

Τα τελευταία χρόνια οι λάτρεις του yachting και της πλωτής πολυτέλειας έχουν έναν πολύ καλό λόγο να ανυπομονούν για το τέλος του καλοκαιριού<...>και τον ερχομό του Σεπτεμβρίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την Exclusive Yachting, τη μοναδική πλωτή παρουσίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής, που φέτος θα γίνει για 5η συνεχή χρονιά, από 21 ως 24 Σεπτεμβρίου, στην Ολυμπιακή Μαρίνα του Αγ. Κοσμά.

Σχεδιασμένη ως μια high profile διοργάνωση, αντάξια των αντίστοιχων ναυτικών σαλονιών του εξωτερικού, η Exclusive Yachting έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό από επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων και VIPs που βρίσκουν σε αυτήν την ευκαιρία να θαυμάσουν ό,τι καλύτερο διαθέτει η ελληνική και παγκόσμια αγορά σκαφών αναψυχής.

Στην φετινή Exclusive Yachting οι φίλοι των πλωτών παλατιών θα δουν από κοντά περισσότερα από 200 μοναδικά σκάφη – ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα – υψηλού design και τεχνολογίας, που θα τους μαγέψουν με την άνεση, την ασφάλεια και την ποιότητά τους. Κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να επισκεφθεί κάποιο από τα διεθνή ναυτικά σαλόνια, αφού περισσότεροι από 80 διάσημοι οίκοι θα δώσουν το παρόν στην Μαρίνα Αγ. Κοσμά μέσω των αντιπροσώπων τους. Την παρουσίαση θα συμπληρώσουν οι καταξιωμένοι έλληνες κατασκευαστές που θα εκθέσουν σκάφη εφάμιλλης ποιότητας και τεχνογνωσίας.

Την πλωτή παρουσίαση θα πλαισιώσει μια χερσαία έκθεση από lifestyle προϊόντα, ναυτιλιακά αξεσουάρ και πλήθος υπηρεσίες που σχετίζονται με το yachting, από ασφάλειες και χρηματοδοτήσεις μέχρι διακόσμηση και design.

Η Exclusive Yachting φέτος φιλοξενεί ένα ειδικό αφιέρωμα στην ιστιοπλοΐα με τον τίτλο `Sailing Club`. Αγαπημένο άθλημα αλλά και τρόπος αναψυχής, η ιστιοπλοΐα έχει και στην Ελλάδα ένα μεγάλο, πιστό κοινό που φέτος θα βρει στην Exclusive Yachting ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης και επικοινωνίας. Το αφιέρωμα θα συμπληρώσουν αγώνες match racing 25, πλωτή και χερσαία παρουσίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών, η συμμετοχή σχολών για τους νέους φίλους της ιστιοπλοΐας και η δυνατότητα για μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος για μικρούς και μεγάλους φίλους τους αθλήματος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024