Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑύξηση της τουριστικής κίνησης στη Σκιάθο
Τον Ιούνιο υπήρξε αύξηση 30% στους επιβάτες των πλοίων από Βόλο

Αύξηση της τουριστικής κίνησης στη Σκιάθο

Η οικονομική κρίση φαίνεται δεν άγγιξε τη Σκιάθο -αντίθετα η έως τώρα τουριστική κίνηση δείχνει ότι μπορεί στο τέλος της σεζόν να υπάρξει θετικό πρόσημο. Συγκεκριμένα, το μήνα Ιούνιο, υπήρξε μια αύξηση 30% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2008 στους…

Η οικονομική κρίση φαίνεται δεν άγγιξε τη Σκιάθο -αντίθετα η έως τώρα τουριστική κίνηση δείχνει ότι μπορεί στο τέλος της σεζόν<...> να υπάρξει θετικό πρόσημο. Συγκεκριμένα, το μήνα Ιούνιο, υπήρξε μια αύξηση 30% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2008 στους επιβάτες των πλοίων από Βόλο. “Αν συνυπολογίσει κανείς και τον κόσμο που έρχεται φέτος απευθείας από τη Θεσσαλονίκη, τότε σίγουρα μιλάμε για σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης από την ελληνική αγορά”, αμαφέρει η κα Δήμητρα Καμάρη, από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου “Ξένιος Ζευς”.

“Η Σκιάθος προσελκύει και ιδιαίτερα σημαντικές προσωπικότητες. O διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ απόλαυσε το νησί σε ολιγοήμερες διακοπές πριν από μια εβδομάδα. Το προηγούμενο Σάββατο τελέστηκε ο γάμος της κόρης του εφοπλιστή Ανδρέα Ποταμιάνου και πλήθος προσωπικοτήτων από το παγκόσμιο εφοπλιστικό και πολιτικό κόσμο είχαν κατακλίσει τη καταπράσινη Σκιάθο. Επίσης από την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε και το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου. Πολιτικοί αρχηγοί από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες έχουν λάβει μέρος στο συνέδριο και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Σκιάθο του Παπαδιαμάντη.

Τέλος, το ραντεβού του με τη Σκιάθο ανανέωσε για ακόμη μια φορά ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντεϊβιντ Μπέκαμ. Αναμένεται στη Σκιάθο το επόμενο 10ημερο μαζί με την οικογένειά του και σύμφωνα με πληροφορίες θα τον συνοδέψει και ο Πορτογάλος superstar Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Σκιάθος τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ταχύτητα, καθώς η βελτίωση των υποδομών και η ποιοτική αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών που προσφέρει έχει αναγάγει το νησί πλέον σε παγκόσμιο `must`”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024