Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι τουρίστες από τη Μέση Ανατολή προτιμούν Ευρώπη

Οι τουρίστες από τη Μέση Ανατολή προτιμούν Ευρώπη

Η Ευρώπη, και ειδικότερα το Ηνωμένο Βασίλειο, πάντα αποτελούσαν αγαπημένους προορισμούς για τους ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Πέρσι 450.000 τουρίστες από τις χώρες του […]

Η Ευρώπη, και ειδικότερα το Ηνωμένο Βασίλειο, πάντα αποτελούσαν αγαπημένους προορισμούς για<...> τους ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Πέρσι 450.000 τουρίστες από τις χώρες του Κόλπου επισκέφτηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο και 105.000 από αυτούς ήταν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι αυτό που βοήθησε στην αύξηση του αριθμού τουριστών ήταν οι νέες πτήσεις των εταιριών Eithad Airways και Emirates.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα προσέγγισης της αγοράς αυτής αποτελεί το ευρωπαϊκό ξενοδοχειακό συγκρότημα Stein Group το οποίο αυτό το καλοκαίρι ακολουθεί αυστηρή στρατηγική προώθησης της καμπάνιας του στους τουρίστες της Μέσης Ανατολής με στόχο να προσελκύσει τους τουρίστες του Κόλπου και να τους φέρει στα ξενοδοχεία του.

Η γεωγραφική τοποθεσία της Βρετανίας, στα πλαίσια πάντα της Ευρώπης, και η διαθεσιμότητα όλων των υπηρεσιών στο διαδίκτυο, είναι δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες που την προτιμούν οι τουρίστες, οι οποίοι θέλουν να την κάνουν είτε βάση της διαμονής τους, ώστε από εκεί να δουν και την υπόλοιπη Ευρώπη είτε την θέλουν ως ενδιάμεση στάση στο ταξίδι τους για Αμερική” είπε ο υπεύθυνος Marketing της εταιρίας στην Μέση Ανατολή κ. Nicki Page“. Ακόμα, πρόσθεσε ότι “αν και μετά την 11η Σεπτεμβρίου υπάρχει αισθητή μείωση στα επαγγελματικά ταξίδια με προορισμό την Αμερική που έχουν ως ενδιάμεση στάση την Βρετανία, παρόλα αυτά παραμένει ακόμα ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για όσους επιθυμούν διακοπές χαλάρωσης”.

Μάλιστα, η εταιρία Stein Group, στην προσπάθεια της να προσελκύσει τους τουρίστες της Μέσης Ανατολής, προσφέρει ειδικά πακέτα προσφορών σ` αυτούς, που ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν ψώνια στο Λονδίνο, περιήγηση στα αξιοθέατα, κρουαζιέρα στον Τάμεση, και άλλες πολλές δραστηριότητες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024