Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτον πρωθυπουργό το θέμα της ίδρυσης του νέου υπουργείου Τουριστικής ανάπτυξης

Στον πρωθυπουργό το θέμα της ίδρυσης του νέου υπουργείου Τουριστικής ανάπτυξης

Με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχαν συνάντηση εχθές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να τον ενημερώσουν για την πορεία ίδρυσης του νέου υπουργείου και της τουριστικής χρονιάς…

Με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχαν συνάντηση εχθές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος και<...> ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να τον ενημερώσουν για την πορεία ίδρυσης του νέου υπουργείου και της τουριστικής χρονιάς.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “από κοινού με τον υπουργό Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη, ενημερώσαμε τον κ. Πρωθυπουργό για τη γενικότερη πορεία συγκρότησης του νεοσύστατου υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και των προοπτικών του. Ήταν μία πολύ εγκάρδια και χρήσιμη συνεργασία. Το καινούργιο υπουργείο -και μετά το νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί εντός των προσεχών ημερών στη Βουλή- ανοίγει πλέον τα φτερά του με φιλοδοξία μας, ν΄ απογειώσουμε τον ελληνικό τουρισμό αμέσως μετά τον Οκτώβριο. Έγκαιρα λοιπόν, η διαφημιστική μας καμπάνια, με μέτρο οι δαπάνες και με υψηλούς δείκτες αποτελεσματικότητας”.

Όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, ο κ. Αβραμόπουλος είπε για άλλη μια φορά ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος “παρά το γεγονός, ότι αυτή η χρονιά εξαιτίας μιας λανθασμένης πολιτικής που ακολουθήθηκε στο παρελθόν, δεν αξιοποιήθηκαν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, με κορυφαίο βεβαίως τους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Τέλος σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετική με τις πολιτικές ευθύνες, που έχουν προκύψει για τον Αστέρα, ο κ. Αβραμόπουλος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και απλά είπε ότι “επιλαμβάνεται του θέματος η Βουλή”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024