Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο Zante Park Hotels το μεγαλύτερο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη Ζάκυνθο

Στο Zante Park Hotels το μεγαλύτερο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη Ζάκυνθο

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Zante Park Hotels, οργάνωσε και φιλοξένησε το ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (I.P.A.), το οποίο ήταν το μεγαλύτερο που διεξήχθη ποτέ στο νησί της Ζακύνθου με […]

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Zante Park Hotels, οργάνωσε και φιλοξένησε το ετήσιο συνέδριο της<...> Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (I.P.A.), το οποίο ήταν το μεγαλύτερο που διεξήχθη ποτέ στο νησί της Ζακύνθου με αριθμό συμμετεχόντων πλέον των 500 ατόμων από όλο τον κόσμο (Ηνωμένες Πολιτείες, Βραζιλία, Μεξικό, Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία κ.α. ). Τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο διήρκεσε 5 ημέρες, χαιρέτησαν επίσημοι, εκπρόσωποι φορέων και πανεπιστημιακοί καθηγητές (ομιλία του διαπρεπούς καθηγητού του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Βασίλη Φίλια). Οι μεταφορές και οι υπηρεσίες εδάφους των συνέδρων, ήταν ευθύνη του ταξιδιωτικού οργανισμού XT Travel Services ltd.

Η οργάνωση, ο βαθμός ετοιμότητας, αλλά και η διεκπεραίωση των εργασιών εντυπωσίασαν συνέδρους, επισκέπτες και βέβαια τους επισήμους, που παρευρέθηκαν στις εργασίες του συνεδρίου. Για το λόγο αυτό, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην κ. Χριστίνα Τετράδη, διευθύνουσα σύμβουλο του Ομίλου από τον παγκόσμιο πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Μιχάλη Οδυσσέως και τον πρόεδρο Ζακύνθου κ. Παναγιώτη Μποζίκη.

Το συνεδριακό τμήμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Zante Park Hotels συμπλήρωσε ήδη επτά χρόνια λειτουργίας, προσφέροντας στους πελάτες του σύγχρονο Business Centre, πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και τραπεζικές υπηρεσίες, συνθέτοντας έτσι ένα άρτια οργανωμένο συνεδριακό περιβάλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023