Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Travel Media Applications επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Ν.Α. Ασία
Πωλήσεις / Marketing

Η Travel Media Applications επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Ν.Α. Ασία

Τη διεύθυνση της Travel Media Applications στην Μπανγκόκ ανέλαβε ο Στρατής Βουρσούκης.

Διευθυντής της Travel Media Applications στην Ασία ανέλαβε στις αρχές Μαϊου ο κ. Στρατής Βουρσούκης λίγο πριν συμπληρωθεί ο ένας χρόνος λειτουργίας του TravelDailyNews Asia-Pacific, το οποίο ξεκίνησε την έκδοσή του στην Μπανγκόκ τον Ιούνιο του 2012. Ο Στρατής ανέλαβε τη γενική διεύθυνση με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στη νοτιοανατολική Ασία.

Η Travel Media Applications επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ασία παρέχοντας υπηρεσίες αντιπροσώπευσης πωλήσεων, marketing και επικοινωνίας Ευρωπαϊκών κυρίως ταξιδιωτικών εταιρειών στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ασίας, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παρουσιάσεων προορισμών, στον ηλεκτρονικό τουρισμό, και στην ανάπτυξη του δικτύου των ηλεκτρονικών τουριστικών εφημερίδων του TravelDailyNews Media Network.

“Η επέκταση της εταιρείας μας στην περιοχή της Ασίας σφραγίζεται με τη συνεργασία μας με τον κ. Στρατή Βουρσούκη, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη μας στην περιοχή, ιδιαίτερα στις αντιπροσωπεύσεις τουριστικών γραφείων, προορισμών, και στη διοργάνωση προωθητικών ενεργειών. Η περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι από τις λίγες στον κόσμο που παρά την παγκόσμια κρίση παρουσιάζει ανάπτυξη, όχι μόνο στην γενική οικονομία, αλλά και στον εξερχόμενο τουρισμό. Πιστεύουμε ότι οι ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι τεράστιες“, δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Travel Media Applications.

“Ο συνδυασμός της εμπειρίας μου στη λειτουργία των τουριστικών γραφείων με αυτή που διαθέτει η Travel Media Applications στην ευρύτερη τουριστική βιομηχανία είναι ιδανικός. Έτσι κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την επέκταση της εταιρείας στο χώρο των αντιπροσωπεύσεων τουριστικών γραφείων και προορισμών ώστε να προωθηθούν σωστά στη νέα, αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη, αγορά”, δήλωσε ο κ. Βουρσούκης. “Είμαι πεπεισμένος ότι η επιτυχία μας είναι δεδομένη”, πρόσθεσε.

Ο κ. Βουρσούκης την τελευταία δεκαετία έχει εργαστεί σε σημαντικές διοικητικές θέσεις σε μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της χώρας μας, με πιο πρόσφατο παρελθόν την 24 Hours Tourism Travel SA, όπου κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή για 6 χρόνια και τον Ταξιδιωτικό Οργανισμό Express Holidays – Travel Plan SA του Ομίλου ΔΟΛ, απ’όπου αποχώρησε τον Ιούνιο το 2010.

Εν συνεχεία συνεργάστηκε με το Paradise Vacation Club Ltd., Ταξιδιωτικό Οργανισμό με 3 γραφεία σε Σύνταγμα, Κατεχάκη και Μαρκόπουλο Μεσογαίας και την D Travel N Outlet Ltd., με έδρα την Λευκωσία της Κύπρου. Έζησε για πολλά χρόνια και μεγάλωσε στο Ζαϊρ της Αφρικής, απ’όπου επέστρεψε στην Ευρώπη για να ολοκληρώσει τις σπουδές του.
 
Το 1999 αποφοίτησε επιτυχώς από το Πανεπιστήμιο Northumbria στο Newcastle της Βρετανίας, με το πτυχίο Bachelor (Hons) in International Business Administration. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στο Business School του Πανεπιστημίου York στη Βρετανία για το πτυχίο MBA in Strategic Management.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024