Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήWebinar παρουσίασης της Ελλάδας σε ταξιδιωτικά πρακτορεία της ΝΑ Ασίας
Προώθηση προορισμού

Webinar παρουσίασης της Ελλάδας σε ταξιδιωτικά πρακτορεία της ΝΑ Ασίας

Κατά τη διάρκεια του webinar παρουσιάστηκαν city break προορισμοί (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) και άλλες περιοχές της Ελλάδας (Νησιά Αιγαίου, Δωδεκάνησα, Ιόνια νησιά, Κρήτη), καθώς και ειδικότερες μορφές τουρισμού που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα των ταξιδιωτών από τις χώρες αυτές.

Επιμορφωτικό webinar για την παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε στελέχη 96 ταξιδιωτικών πρακτορείων από χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, διοργάνωσε στις 4 Μαρτίου η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας, στο πλαίσιο ευρύτερου προγράμματος ανάλογων δράσεων που προγραμματίζει τους προσεχείς μήνες η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια του webinar παρουσιάστηκαν city break προορισμοί (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) και άλλες περιοχές της Ελλάδας (Νησιά Αιγαίου, Δωδεκάνησα, Ιόνια νησιά, Κρήτη), καθώς και ειδικότερες μορφές τουρισμού (γαστρονομία, τουρισμός πολυτελείας, μουσεία και ελληνικά μνημεία UNESCO, θαλάσσιος τουρισμός κ.ά.), που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τα ενδιαφέροντα των ταξιδιωτών από τις χώρες αυτές.

Την παρουσίαση συντόνισε το πρακτορείο HiSeas International Travel Group με έδρα στην Κίνα και σε αυτήν συμμετείχαν στελέχη του τμήματος πωλήσεων από 40 πρακτορεία της Ταϊλάνδης, 35 της Ινδονησίας, οκτώ του Βιετνάμ, έξι της Μαλαισίας, πέντε της Σιγκαπούρης και δύο της Μυανμάρ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024