Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚρίσιμη η σημερινή μέρα για το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του εθνικού μας αερομεταφορέα, καθώς η μελλοντική πορεία της Ολυμπιακής Αεροπορίαςεξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μάλιστα […]

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του εθνικού μας αερομεταφορέα, καθώς η μελλοντική πορεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας<...>εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μάλιστα ενόψει της απόφασης αυτής, συνεδρίασε χτες, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2005, η Κυβερνητική Επιτροπή, η οποία εξέτασε το ενδεχόμενο της εθελουσίας εξόδου και των υποχρεωτικών μετατάξεων των εργαζομένων της Ολυμπιακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή αναμένεται να αποφασίσει ότι έχουν χορηγηθεί παράνομα κρατικές ενισχύσεις στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, τις οποίες το Ελληνικό Δημόσιο καλείται να αναζητήσει από την εταιρία άμεσα και αποτελεσματικά, με περιθώριο δύο μηνών. Το ποσό αυτό, που εκτιμάται ότι θα ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ, υπερβαίνει κατά πολύ τις σημερινές δυνατότητες της Ολυμπιακής και πρακτικά οδηγεί στη συντριβή της εταιρίας.

Να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση της Ε.Ε., θα συνεδριάσει και η Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, προκειμένου να ανακοινώσει το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024