Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΥποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με το “Αθήνα Ψηλά” ο Νικόλας Κελαϊδίτης
Υποψηφιότητα

Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με το “Αθήνα Ψηλά” ο Νικόλας Κελαϊδίτης

Με το “Αθήνα Ψηλά” και τον Κώστα Μπακογιάννη συντάσσεται ο Νικόλας Κελαϊδίτης για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.

Ο κ. Νικόλας Κελαϊδίτης συντάσσεται με τον Κώστα Μπακογιάννη και το “Αθήνα Ψηλά” και βάζει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο της Αθήνας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης στο κλάδο του τουρισμού με άξονα τη βιωσιμότητα.

Ο κ. Κελαϊδίτης είναι πρόεδρος της ΗΑΤΤΑ, Γεν. Γραμ. της FedHATTA, πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού της ECTAA και γνωστός τουριστικός επιχειρηματίας. Όπως δηλώνει, στόχος είναι “να παραμείνει βιώσιμη και ανθεκτική η πόλη απέναντι σε κλιματολογικές και κυκλοφορικές αλλαγές, πρωτίστως για τους κατοίκους της και κατ’ επέκταση για τους τουρίστες.”

Γνωρίζοντας χρόνια τον Κώστα Μπακογιάννη, όπως δήλωσε στο TravelDailyNews Greece and Cyprus, του έγινε μια τιμητική πρόταση λόγω της πολύχρονης συνεργασίας που έχει ο HATTA με την ΕΑΤΑ, Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, και με το Δήμο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα για την προβολή του αθηναϊκού κυρίως τουρισμού. Με τις διεθνείς συνεργασίες που έχει ο κ. Κελαϊδίτης θα γίνει μια προσπάθεια για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας, μια ανάπτυξη που  θα έχει βιωσιμότητα αλλά και ανθεκτικότητα σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Ο Κώστας Μπακογιάννης εδώ και χρόνια τώρα είναι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένος στο θέμα του τουρισμού, καταλαβαίνει αμέσως τα τουριστικά θέματα, χωρίς πολλές εξηγήσεις, ανταποκρίνεται άμεσα και τις περισσότερες φορές και με προσωπική παρουσία σε μεγάλα τουριστικά γεγονότα και ξέρει ότι η αθηναϊκή επιχειρηματική κοινότητα του κέντρου αλλά και πέριξ του κέντρου της Αθήνας στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον τουρισμό”, όπως μας τόνισε.

Από την άλλη ο κ. Κελαϊδίτης πιστεύει ότι η ανάπτυξη της Αθήνας θα είναι προς όφελος και των κατοίκων εκτός από τους τουρίστες. “Πρωτίστως κύριο μέλημά μας είναι οι Αθηναίοι πολίτες, αλλά πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι συνολική και μαζί με τον τουρισμό. Βασικό είναι να διοχετεύσουμε τον τουρισμό και σε άλλα μέρη της Αθήνας όπως η Ακαδημία Πλάτωνος και άλλα μέρη που ήδη έχει ξεκινήσει η τουριστική κίνηση δειλά δειλά, ως εναλλακτικές λύσεις. Και η Αθήνα μας έχει πάρα πολλά τέτοια μέρη. Τέλος, σημαντικό είναι να συνεχίσει η δημιουργία μικρών χώρων πρασίνου, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Αθήνα”, ανέφερε στο TravelDailyNews Greece and Cyprus o κ. Κελαϊδίτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024