Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧωρίς διακοπές φέτος οι δημόσιοι υπάλληλοι της Βουλγαρίας

Χωρίς διακοπές φέτος οι δημόσιοι υπάλληλοι της Βουλγαρίας

Χωρίς διακοπές φαίνεται πως θα περάσει το φετινό καλοκαίρι η πλειοψηφία δημοσίων υπαλλήλων της γείτονας χώρας, Βουλγαρίας, προκειμένουνα αποδειχτεί στις Βρυξέλλες ότι η χώρα πληροί τις προϋποθέσεις για ένταξη της […]

Χωρίς διακοπές φαίνεται πως θα περάσει το φετινό καλοκαίρι η πλειοψηφία δημοσίων υπαλλήλων της γείτονας χώρας, Βουλγαρίας, προκειμένου<...>να αποδειχτεί στις Βρυξέλλες ότι η χώρα πληροί τις προϋποθέσεις για ένταξη της στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο της Deutsche Welle στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, “η κυβέρνηση της Βουλγαρίας προχωρά, ύστερα από προτροπή των Βρυξελλών, σε αναστολή των θερινών διακοπών για τους βουλευτές, τους δικαστικούς λειτουργούς, αλλά και για πολλούς υπαλλήλους υπουργείων, λόγω του ότι η χώρα τους έμεινε μετεξεταστέα στις περιοδικές εξετάσεις που έδωσε την άνοιξη στις Βρυξέλλες και τους επόμενους τρεις μήνες πρέπει να δουλέψει σκληρά για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ώστε να μη χάσει το τρένο της Ευρώπης”.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε, στις 16 Μαΐου, τη συγκατάθεση της για ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στην Ε.Ε., εάν οι δύο χώρες καταφέρουν μέχρι το φθινόπωρο να ξεπεράσουν μια σειρά από εμπόδια. Μάλιστα, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, κ. Σεργκέι Στανίσεφ, είχε πρόσφατα μεταβεί στις Βρυξέλλες, ώστε να επιδείξει τις προόδους της χώρας του, στα σημεία που έμεινε `μετεξεταστέα`, στον αρμόδιο για τη Διεύρυνση επίτροπο της Ε.Ε., κ. Όλι Ρεν.

Ως απάντηση ο κ. Ρεν απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το μήνυμα μου στους φίλους μου στη Βουλγαρία είναι: Τώρα είναι καιρός να σηκώσετε τα μανίκια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Όλοι όσοι θα θυσιάσουν τις διακοπές τους, ώστε να καταφέρει η Βουλγαρία να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έχουν την πλήρη υποστήριξή μου”.

Απαντώντας στη συνέχεια με τη σειρά του ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός είπε πως και σε ό,τι αφορά στον ίδιο, συμμερίζεται τον πόνο των υπάλληλων που εργάζονται στις Βρυξέλλες, διότι “αυτό το καλοκαίρι θα έχουν πάρα πολλά ζητήματα να διεκπεραιώσουν εν όψει της ένταξης της Βουλγαρίας στην Ε.Ε.”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024