Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔράσεις για την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού από τη Γερμανία στη χώρα μας
Τουριστική πολιτική

Δράσεις για την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού από τη Γερμανία στη χώρα μας

Σε συνάντηση του υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια με τον πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Ernst Reichel επαναβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί και η κοινή βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με τον πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Ernst Reichel.

Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί και η κοινή βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα, καθώς η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τους Γερμανούς επισκέπτες. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις για την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού στη χώρα μας.

Συζητήθηκε επίσης το αποτέλεσμα των χθεσινών γερμανικών εκλογών, όπως και οι διαδικασίες για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης στη Γερμανία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024