Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη του προέδρου της CLIA στον ΟΛΠ
Κρουαζιέρα

Επίσκεψη του προέδρου της CLIA στον ΟΛΠ

Η επίσκεψη του προέδρου της CLIA, Pierfrancesco Vago, ο οποίος είναι και κορυφαίο στέλεχος της MSC, συνδυάστηκε με τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της MedCruise, η οποία συνέρχεται στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα.

Με τον πρόεδρο της CLIA Europe (Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας) κ. Pierfrancesco Vago, τον κ. Βο Larsen, διευθυντή της CLIA και τον κ. Κυριάκο Αναστασιάδη, μέλος του Δ.Σ. της CLIA Europe, συναντήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ ΑΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο γενικός διευθυντής κ. Σταύρος Χατζάκος και ο γενικός γραμματέας της MedCruise καθηγητής κ. Θάνος Πάλλης.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανάπτυξη της Παγκόσμιας Κρουαζιέρας και τη σταθεροποίηση της ελληνικής κρουαζιέρας μετά το 2010 σε σταθερά μέσα ποσοστά. Η επίσκεψη του προέδρου της CLIA, ο οποίος είναι και κορυφαίο στέλεχος της MSC, συνδυάστηκε με τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της MedCruise, η οποία συνέρχεται στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, παράλληλα με τις εργασίες του ευρωπαϊκού Seatrade στην ίδια πόλη.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ανωμερίτης, “ο θαλάσσιος τουρισμός είναι ένα ιδιαίτερα ευπαθές προϊόν στις τοπικές και διεθνείς κρίσεις, από τις οποίες δοκιμάζεται και φέτος η περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Ευτυχώς οι θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και Ιονίου είναι ‘θάλασσες ασφάλειας και ειρήνης’ και με τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν θα δοκιμάσουν μεγάλες διαταραχές. Ειδικά το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν υπερσύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία, κέντρο πλέον τουρισμού και πολιτισμού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024