Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Hotels.com παρουσιάζει τα κορυφαία ξενοδοχεία από άποψη σχεδιασμού
Hotel design

Το Hotels.com παρουσιάζει τα κορυφαία ξενοδοχεία από άποψη σχεδιασμού

Κορυφαίοι σχεδιαστές διεθνούς φήμης έχουν βάλει την υπογραφή τους σε σουίτες εστιασμένες στο design και σε ξενοδοχείο ανά τον κόσμο. Το Hotels.com παρουσιάζει τα πιο 'σικάτα' ξενοδοχεία για τους εραστές της μόδας, στα οποία μπορούν κυριολεκτικά να 'βυθιστούν' στις δημιουργίες των σχεδιαστών τους – κάνοντας απλά μια κράτηση.

Χονγκ Κονγκ, Hotel ICON-4.5*

Η σουίτα Designer της γνωστής Κινέζας σχεδιάστριας Vivienne Tam, προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στο Victoria Harbour της πόκης και μια εμπειρία σε σουίτα που δεν έχει με οποιαδήποτε άλλη. Προσωπικά επιμελημένο από την Tam, που αποπνέουν την “China chic” υπογραφή της, το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ένα παρακείμενο σαλόνι, παρέχει προστασία της ιδιωτικής ζωής για εργασία ή διασκέδαση.

Σιγκαπούρη, Sofitel So Singapore-5*

Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε προσωπικά από τον θρυλικό “γκουρού’ της μόδας Karl Lagerfeld και το λογότυπό του ενσαρκώνει τη ζωντανή ατμόσφαιρα της Σιγκαπούρης. Με καλλιτεχνική διακόσμηση -BooKube- σε κάθε δωμάτιο, απολαμβάνει κανείς το καλλιτεχνικό περιβάλλον, που ‘υπογράφεται’ με κλασικά ρητά του Lagerfeld. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να αγοράσουν αναμνηστικά που σχεδιάστηκαν από τον Lagerfeld στο κατάστημα του ξενοδοχείου.

Ντουμπάι, Armani Hotel Dubai-5*

Το Armani Hotel Dubai βρίσκεται στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa. Το ξενοδοχείο, σχεδιασμένο από τον Giorgio Armani διαθέτει κομψή διακόσμηση σε κάθε λεπτομέρεια, έως “ζεστά’ αιθέρια έλαια στα μπάνια.

Μπαλί, Ινδονησία, Luna2 Studiotel-5*
Σχεδιασμένο από τη Melanie Hall, πρώην κορυφαία σχεδιάστρια στην Polo Ralph Lauren και τον Calvin Klein, το ξενοδοχείο είναι γεμάτο με έντονα και φανταχτερά έργα τέχνης. Έχοντας όλα τα έπιπλα προσωπικά επιλγμένα από την Hall, κάθε σουίτα είναι το τέλειο μείγμα ενός ‘σπιτού μακριά από το σπίτι” και σύγχρονης τέχνης.

Μπαλί, Ινδονησία, The Bulgari Resort-5*

Το ξενοδοχείο “μπλέκεται” στο φυσικό τοπίο του Μπαλί, προσφέροντας άνετες διακοπές στην αγκαλιά της μητέρας Φύσης, διαθέτοντας συγκλονιστική θέα και χαλάρωση στην πισίνα υπερχείλισης. Η ομάδα σχεδιαστών του Bulgari συνεργάστηκε με τοπικούς καλλιτέχνες για το σχεδιασμό και την παραγωγή των επίπλων και τα υφασμάτων που χρησιμοποιούνται στο ξενοδοχείο. Αποτελέι αναμφίβολα έναν πολυτελή συνδυασμό του σύγχρονου ιταλικού design και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του Μπαλί.

Κουίνσλαντ, Αυστραλία, Palazzo Versace-5*

Με μήνες από τα πρώτα γραφεία της μάρκας Versace, ο Gianni Versace σχεδίασε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο “παντρεύοντας” το μεγαλείο ενός ευρωπαϊκού ανακτόρου με την αρχιτεκτονική της αρχαίας Ρώμης.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, The St. Regis New York-5*

Εμπνευσμένο από τα κεντρικά γραφεία του Dior στο παρίσι, η “Dior Suite” επιστρέφει πίσω στο χρόνο, με διακόσμηση Louis XVI και έναν εντυπωσιακό κρυστάλλινο πολυέλαιο.

Φλωρεντία, Ιταλία, Hotel Lungarno-4*

Σχεδιασμένο από τον Ιταλό σχεδιαστή Salvatore Ferragamo, το ξενοδοχείο θα γοητεύσει κάθε φιλοξενούμενο με το πολυτελές, αλλά και κομψό εσωτερικό του design.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024