Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓια τις επιπτώσεις στον τουρισμό από τη γρίπη των πτηνών ανησυχούν οι Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες

Για τις επιπτώσεις στον τουρισμό από τη γρίπη των πτηνών ανησυχούν οι Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες

Έντονη ανησυχία για τις επιπτώσεις που θα έχει στην τουριστική βιομηχανία της Ρουμανίας, η γρίπη των πτηνών και πιο συγκεκριμένατα κρούσματα της νόσου που παρατηρήθηκαν στην περιοχή του Δέλτα του […]

Έντονη ανησυχία για τις επιπτώσεις που θα έχει στην τουριστική βιομηχανία της Ρουμανίας, η γρίπη των πτηνών και πιο συγκεκριμένα<...>τα κρούσματα της νόσου που παρατηρήθηκαν στην περιοχή του Δέλτα του Δούναβη, προειδοποιούν την Κυβέρνηση της χώρας οι τουριστικοί πράκτορες.

Ειδικότερα, οι πράκτορες εκτιμούν ότι οι απώλειες για τον τουρισμό θα ανέλθουν τους τελευταίους μήνες του 2005 στα 10 εκατ. ευρώ, ζητώντας για τον περιορισμό τους την έμπρακτη υποστήριξη της Κυβέρνησης, ενώ παράλληλα προειδοποιούν για αύξηση της ανεργίας στη περιοχή.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν σε ανοιχτή επιστολή τους, πολλά ξένα τουριστικά πρακτορεία έχουν ακυρώσει τις προγραμματισμένες κρουαζιέρες στην περιοχή, στην οποία έχουν απαγορευθεί επίσης το ψάρεμα και οι σχολικές εκδρομές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024