Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ιταλία είναι η αγαπημένη χώρα των αναγνωστών του Conde'Nast Traveller
Προορισμός

Η Ιταλία είναι η αγαπημένη χώρα των αναγνωστών του Conde'Nast Traveller

Η Ιταλία ανακηρύχθηκε η αγαπημένη χώρα, νικώντας παραδοσιακούς προορισμούς, όπως η Γαλλία (3), η Ισπανία (4), Ελλάδα (5) και τις ΗΠΑ (2), αλλά και εξωτικών και μη προορισμούς εντός της ΕΕ.

Η Ιταλία για άλλη μια φορά ανακηρύχθηκε ο αγαπημένος προορισμός από τους αναγνώστες του Conde’Nast Traveller του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού.

Κατά την 16η τελετή απονομής των βραβείων των Αναγνωστών του  Conde’ Nast Readers ταξιδιωτών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 2ας  Σεπτεμβρίου 2013 στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, η Ιταλία ψηφίστηκε ως Αγαπημένη Χώρα, νικώντας παραδοσιακούς προορισμούς, όπως η Γαλλία (3), Ισπανία (4), Ελλάδα (5) και τις ΗΠΑ (2), αλλά και εξωτικών και μη προορισμούς εντός της ΕΕ.

Σύμφωνα με την κατηγορία Favourite Overseas Cities, η Ρώμη, η Βενετία και η Φλωρεντία βρίσκονταν στις κορυφαίες 10 επιλογές. Η Ρώμη είχε μια αξιοσημείωτη άνοδο από την 6η θέση πέρυσι στην 3η θέση, και η Βενετία μετακινήθηκε από την 18η στην 5η.

Στην κατάταξη της τουριστικής βιομηχανίας, το Grand Hotel Villa Feltrinelli ήταν στην 2η θέση στην κατηγορία Overseas Holiday Hotels στην Ευρώπη, την Τουρκία και τη Ρωσία.

Τα βραβεία, μεταξύ των πιο σημαντικών στον κλάδο, προκύπτουν από ψηφοφορία των αναγνωστών του Conde Nast Traveller, οι οποίοι συμπληρώσουν ερωτηματολόγια σχετικά με τις προτιμήσεις τους και τις εμπειρίες τους, οι οποίες στη συνέχεια αναλύονται από ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας αγοράς και επισήμως διατυπώνονται σε διάφορες κατηγορίες. Η Ιταλία έλαβε ένα εξαιρετικά υψηλό αριθμό προτιμήσεων σε όλες τις κατηγορίες αξιολόγησης για τα τελικά αποτελέσματα, αλλά πάνω απ όλα για τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της.

Το Conde’Nast Traveller διαθέτει πάνω 83.000 τεύχη και θεωρείται ένα από τα κορυφαία έντυπα στον τουριστικό κλάδο και συνεργάζεται με το ENIT-Agenzia στο Λονδίνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024