Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζApollo Awards: Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων
Βραβεύσεις

Apollo Awards: Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων

Κατόπιν της παρουσίασης για τις τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν, ακολούθησε η εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Der Touristik Nordic / Apollo σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού Destination Touristic Services, μέλος του ομίλου Der Touristik πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου που διακρίθηκαν το έτος 2022 βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Ευάγγελος Ζαχάρης, η κ. αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλλα Αρχοντάκη-Καλογεράκη, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μανώλης Γεωργαλάκης, ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Γεώργιος Πλιάκας,  ο πρόεδρος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλης Βλατάκης, ο πρόεδρος Ξενοδόχων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης καθώς και διάφοροι φορείς που αποδέχτηκαν την πρόσκληση.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι προβλέψεις του ταξιδιωτικού οργανισμού για τη σαιζόν 2023 καθώς και ο σχεδιασμός ανάπτυξης για τα επόμενα έτη όσον αφορά την ανατολική Κρήτη.

Σύμφωνα με τους κ. Magi και κ. Assel υπάρχει ένα πολύ ξεκάθαρο πλάνο ανάπτυξης για ολόκληρη την χώρα και βεβαίως για την Κρήτη. Βάσει των προγνωστικών οι αφίξεις στην Κρήτη για την φετινή σαιζόν θα ξεπεράσουν τις 200.000. Για το αεροδρόμιο Ηρακλείου υπάρχει σχεδιασμός 29.000 αεροπορικών θέσεων και για το αεροδρόμιο Σητείας 6.000 αεροπορικών θέσεων.

Αναφορικά με την χρονιά 2022, δεδομένων των κρίσεων πανδημίας και πολέμου στην Ουκρανία η ζήτηση για ταξίδια περιορίστηκε στο ελάχιστο με ότι αυτό συνεπάγεται. Για φέτος, παρά την οικονομική κρίση, ο κόσμος ταξιδεύει και πιστεύουμε η διάθεση για ταξίδια να παραμείνει για πολύ.

Υπάρχει στόχευση με συγκεκριμένα προγράμματα για την ηλικία 55+ καθώς επίσης και στους νέους. Για μεν τους 55+ με θεματικά προγράμματα με επίκεντρο τις ανάγκες τους κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Όσον αφορά τους νέους, συνεχώς αυξάνεται το πελατολόγιο αυτό λόγω των SPORTS HOTELS.

Κατόπιν της παρουσίασης των παραπάνω, ακολούθησε η εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν.

Αναλυτικότερα ανά κατηγορία και περιοχή. Τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν:

Category 3: 9 Muses

Class: 3

Score: 9.1

Award: Gold

Category 3: Villa Vicky

Class: 3

Score: 8.8

Award: Silver

Category 3: Golden Beach

Class: 3

Score: 8.2

Award: Bronze

Category 3+: Albatross Hotel & Spa

Class: 3 +

Score: 8.9

Award: Gold

Category 3+: Ariadne Beach

Class: 3 +

Score: 8.3

Award: Silver

Category 4 and 4+: Aldemar Knossos Royal

Class: 4 +

Score: 8.5

Award: Gold

Category 4 and 4+: High Beach Resort

Class: 4

Score: 8.3

Award: Silver

Category 4 and 4+: Star Beach Village & Waterpark

Class: 4

Score: 8.2

Award: Bronze

Category 5: Lyttos Beach

Class: 5

Score: 8.8

Award: Gold

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024