Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Κίνα 'επενδύει' και τουριστικά στον εκσυγχρονισμό της παραδοσιακής ιατρικής
Ιατρικός τουρισμός

Η Κίνα 'επενδύει' και τουριστικά στον εκσυγχρονισμό της παραδοσιακής ιατρικής

Η επαρχία Anhui της Ανατολικής Κίνας πρότεινε να δημιουργήσει μια σύγχρονη ορεινή μονάδα TCM και μια ερευνητική ορεινή περιοχή για την παραδοσιακή ιατρικής της Κίνας, να προωθήσει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της και διασύνδεση της με το Διαδίκτυο και τον τουρισμό.

Πολλές επαρχίες στην Κίνα έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατα συνέδρια για την παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM) και έχουν κάνει σχέδια για να επιταχύνουν τον εκσυγχρονισμό αυτού του κλάδου, ανέφερε η “Economic Information Daily” την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, η επαρχία Anhui της Ανατολικής Κίνας πρότεινε στις 4 Ιανουαρίου να δημιουργήσει μια σύγχρονη ορεινή μονάδα TCM και μια ερευνητική ορεινή περιοχή για την παραδοσιακή ιατρικής της Κίνας, να προωθήσει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της και διασύνδεση της με το Διαδίκτυο, τον τουρισμό, την εκγύμναση και τη γαστρονομία και να καλλιεργήσει μια ομάδα τοπικών μεγάλων επιχειρήσεων TCM καθώς και έναν αριθμό των διαφόρων τομέων της παραδοσιακής ιατρικής, η καθεμία με τιμή παραγωγής άνω των 100 εκατομ. γιουάν.

Η επαρχία Zhejiang της Ανατολικής Κίνας, στις 31 Δεκεμβρίου 2020, πρότεινε να προωθήσει δυναμικά την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της παραδοσιακής ιατρικής της Κίνας, να οικοδομήσει την επαρχία σε μονάδα παραγωγής ενέργειας TCM με διεθνή επιρροή, να αναπτύξει γνήσια φαρμακευτικά υλικά και βιομηχανικά συγκροτήματα TCM, και να κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο πρότυπο ανάπτυξης “TCM plus”.

Η επαρχία Hunan της Κεντρικής Κίνας στις 30 Δεκεμβρίου 2020 πρότεινε να αναπτυχθεί ο κλάδος της TCM μέσω του ανοίγματος και της συνεργασίας, και να προωθηθεί η ανάπτυξη πλεονεκτικών περιοχών παραγωγής γνήσιων φαρμακευτικών υλικών, η κατασκευή επιλεγμένων πόλεων για την ανάπτυξη TCM, η ανάπτυξη και εκβιομηχάνιση κλασικών συνταγών της παραδοσιακής ιατρικής της Κίνας όπως επίσης και την ενσωμάτωση του κλάδου με την υγεία και την ευεξία, τον ελεύθερο χρόνο, την εστίαση και άλλους κλάδους.

Η βιομηχανική αλυσίδα TCM περιλαμβάνει ιατρικά προϊόντα, προμήθειες υγείας, θρεπτικά τρόφιμα, ιατρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό υγείας, αναψυχή και φυσική κατάσταση, διαχείριση υγείας, συμβουλές για την υγεία και πολλούς άλλους τομείς παραγωγής και υπηρεσιών που σχετίζονται στενά με την ανθρώπινη υγεία, δήλωσε ο Zhu Aisong, διευθυντής της Zhejiang Engineering, Ερευνητικού Κέντρου για την Πρόληψη των Νοσημάτων και της Έξυπνης Υγείας TCM και καθηγητής του Κινεζικού Ιατρικού Πανεπιστημίου Zhejiang.

Ως εκ τούτου, σημείωσε ο Zhu, η βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανικής αλυσίδας TCM συνέβαλε σημαντικά στην εθνική οικονομία και είναι ένα “πράσινο ΑΕΠ” μεγάλης αξίας και δήλωσε ότι με την πρόοδο της ανάπτυξης της βιομηχανίας TCM σε διάφορες περιοχές, η σχετική κατάρτιση προσωπικού οδήγησε επίσης σε πρωτοφανείς ευκαιρίες ανάπτυξης, συμβάλλοντας στη βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών σε κοινοτικό επίπεδο.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023