Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια`Παρέλυσε` χτες η Ιταλία

`Παρέλυσε` χτες η Ιταλία

Λουκέτο μπήκε χτες στις Ιταλικές βιομηχανίες, τράπεζες και κυβερνητικές υπηρεσίες, ύστερα από απόφαση των τριών μεγαλύτερων συνδικάτων της χώρας να προβούν σε γενική απεργία, αντιδρώντας κατά αυτό τον τρόπο στην […]

Λουκέτο μπήκε χτες στις Ιταλικές βιομηχανίες, τράπεζες και κυβερνητικές υπηρεσίες, ύστερα από απόφαση<...> των τριών μεγαλύτερων συνδικάτων της χώρας να προβούν σε γενική απεργία, αντιδρώντας κατά αυτό τον τρόπο στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των μέτρων για περικοπές φοροαπαλλαγών ύψους 6,5 εκατ. ευρώ για το 2005.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στη γειτονική χώρα, καθώς από το 2001 ως σήμερα, δηλαδή στα πλαίσια της θητείας του Μπερλουσκόνι, γενική απεργία έχει γίνει άλλες τρεις φορές.

Στην απεργία πήραν μέρος επίσης, οι σιδηρόδρομοι και οι αεροπορικές εταιρίες, και συγκεκριμένα, η Alitalia, ο διεθνής αεροπορικός μεταφορέας, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων ακύρωσε 136 προγραμματισμένες πτήσεις.

Τέλος, στην απεργία συμμετείχαν και οι γιατροί, ενώ πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε τουλάχιστον 70 πόλεις της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024