Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠλήθος τουριστών στα μνημεία του Κώδικα Da Vinci

Πλήθος τουριστών στα μνημεία του Κώδικα Da Vinci

Πλήθος τουριστών συγκεντρώνεται καθημερινά στα μνημεία του Κώδικα Da Vinci (Βρετανία), έπειτα από την κυκλοφορία και την τεράστια επιτυχία του ομώνυμουβιβλίου, αλλά και την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία, που βγαίνει στις […]

Πλήθος τουριστών συγκεντρώνεται καθημερινά στα μνημεία του Κώδικα Da Vinci (Βρετανία), έπειτα από την κυκλοφορία και την τεράστια επιτυχία του ομώνυμου<...>βιβλίου, αλλά και την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία, που βγαίνει στις οθόνες τον Μάιο με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάνκς.

Η περιήγηση στο Λονδίνο, που εξετάζει τα `γεγονότα πίσω από τη μυθοπλασία` του Κώδικα Da Vinci και πραγματοποιείται από την εταιρία Golden Tours, έχει γίνει ήδη απίστευτα δημοφιλής, ενώ οι προοπτικές της εταιρίας για το μέλλον καταγράφονται ιδιαίτερα αισιόδοξες, με τη ζήτηση του συγκεκριμένου περιπάτου να εκτιμάται ακόμη μεγαλύτερη.

Ο `Περίπατος στα χνάρια του Κώδικα Da Vinci`, που από τον Απρίλιο θα εκτελείται 6 φορές την εβδομάδα, διαρκεί 2 ώρες και ένας πεπειραμένος οδηγός ξεναγεί τους συμμετέχοντες σε σημεία που αλλιώς είναι δύσκολο να εντοπιστούν, όπως οι σκάλες στην ιστορική Temple Church και στην περιοχή, όπου οι Ναΐτες είχαν το αρχηγείο τους στο Λονδίνο. Η επίσκεψη συνεχίζεται στην εκκλησία των τυπογράφων, το St. Bride`s, όπου βρίσκονται και τα απομεινάρια μιας ρωμαϊκής οδού, και στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου εκτίθεται η Παναγία των Βράχων του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, και ο ξεναγός επιδεικνύει τα υποτιθέμενα σύμβολα του πίνακα που αναφέρονται στο βιβλίο. Όλα αυτά βοηθούν τον επισκέπτη να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα κατά πόσον υπήρξε ή όχι ο φύλακας του μεγαλύτερου μυστικού της ιστορίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024