Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠολύνεκρο δυστύχημα με τουρίστες στην Αίγυπτο
Νεκροί 8 Αμερικανοί τουρίστες

Πολύνεκρο δυστύχημα με τουρίστες στην Αίγυπτο

Οκτώ Αμερικανοί τουρίστες βρήκαν το θάνατο και 21 τραυματίστηκαν το πρώι της Κυριακής όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με καμιόνι κοντά στο Ασουάν στο νότιο τμήμα της Αιγύπτου, […]

Οκτώ Αμερικανοί τουρίστες βρήκαν το θάνατο και 21 τραυματίστηκαν το πρώι της Κυριακής όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με καμιόνι κοντά<...> στο Ασουάν στο νότιο τμήμα της Αιγύπτου, μετέδωσε το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το λεωφορείο μετέφερε 37 Αμερικανούς τουρίστες με κατεύθυνση τους φημισμένους ναούς του Αμπού Σίμπελ όταν έπεσε πάνω του το καμιόνι. Έξι από τους τουρίστες πέθαναν επί τόπου, δύο καθ’οδόν προς νοσοκομείο ενώ οι τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Ασουάν.

Ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας αναφέρει ότι ενημερώθηκε για το τραγικό δυστύχημα ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και για τις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να βοηθήσει με κάθε τρόπο τα θύματα. Η αμερικανική πρεσβεία στο Κάιρο σε ανακοίνωσή της εκφράζει βαθύτατη λύπη για το τραγικό δυστύχημα και προσθέτει ότι οι Αμερικανοί τραυματισμένοι τουρίστες θα μεταφερθούν για περαιτέρω θεραπεία στο Κάιρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024