Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠροώθηση της Τσεχίας στην ελληνική αγορά μέσω του facebook
Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα

Προώθηση της Τσεχίας στην ελληνική αγορά μέσω του facebook

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα παρουσιάζει τη νέα σελίδα του στο Facebook με τον τίτλο “Πάμε Τσεχία – Let`s go Czech”. Μέσα από αυτήν ενημερώνει τους μελλοντικούς ταξιδιώτες […]

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα παρουσιάζει τη νέα σελίδα του στο Facebook με τον τίτλο “Πάμε Τσεχία – Let`s go Czech”<...>.

Μέσα από αυτήν ενημερώνει τους μελλοντικούς ταξιδιώτες για τις εκδηλώσεις που οργανώνονται στην Τσεχία, τα αξιοθέατα και διάφορες ταξιδιωτικές ιδέες και προτάσεις. Παράλληλα, όσοι έχουν ήδη επισκεφθεί την Τσεχία μπορούν να μοιράζονται τις εντυπώσεις και τις φωτογραφίες τους.

Η σελίδα εξυπηρετεί επίσης και τα ελληνικά τουριστικά γραφεία που οργανώνουν ταξιδιωτικά πακέτα για την Τσεχία ώστε να ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ταξιδιωτικές προτάσεις και προσφορές τους.

Μέσα από την σελίδα του στο Facebook o Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα θα παρουσιάζει διαγωνισμούς και `happenings` για το ελληνικό ταξιδιωτικο κοινό.

Στόχος του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα είναι η προώθηση διαχρονικών αλλά και νέων ταξιδιωτικών προτάσεων στο ελληνικό κοινό και η διευκόλυνση του έργου των ταξιδιωτικών γραφείων.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Travel Media Applications.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024