Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροσέλκυση τουριστών από την Κίνα επιδιώκει η Νομαρχία Πιερίας

Προσέλκυση τουριστών από την Κίνα επιδιώκει η Νομαρχία Πιερίας

Με στόχο την προσέλκυση Κινέζων τουριστών, αποφασίστηκε η αδελφοποίηση του Ολύμπου με το ιερό βουνό των Κινέζων Τάι. Η αδελφοποίηση των δύο βουνών θα υπογραφεί στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Ταιάν, που βρίσκεται στους πρόποδες του Τάι, μεταξύ της δημάρχου της Ταιάν και του νομάρχη Πιερίας…

Με στόχο την προσέλκυση Κινέζων τουριστών, αποφασίστηκε η αδελφοποίηση του Ολύμπου με το ιερό βουνό των Κινέζων Τάι. Η αδελφοποίηση των δύο βουνών<...>θα υπογραφεί στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Ταιάν, που βρίσκεται στους πρόποδες του Τάι, μεταξύ της δημάρχου της Ταιάν και του νομάρχη Πιερίας, κ. Γιώργου Παπαστεργίου.

“Οι Κινέζοι είναι λάτρεις της Ελλάδας και δέχτηκαν με χαρά την αδελφοποίηση των δύο βουνών. Η επαρχία Σαν Ντονκ, όπου βρίσκεται το ιερό βουνό Τάι, έχει 92 εκατομμύρια πληθυσμό και εμείς ελπίζουμε να φέρουμε ένα ποσοστό τουριστών στο νομό μας για να γνωρίσουν από κοντά τον Όλυμπο και τα αρχαία της περιοχής”, δήλωσε σχετικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Παπαστεργίου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της αδελφοποίησης και της προσπάθειας προσέλκυσης νέων τουριστών, η νομαρχία Πιερίας έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση και επέκταση των παλιών καταφυγίων κατά μήκος όλου του Ολύμπου και παράλληλα στην κατασκευή τριών νέων σε υψόμετρο από 800 έως 1.300 μέτρα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024