Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Ελλάδα το 32ο ετήσιο συνέδριο του IFWTO

Στην Ελλάδα το 32ο ετήσιο συνέδριο του IFWTO

Στην Ελλάδα πρόκειται να γίνει το 32ο ετήσιο συνέδριο του International Federation of Women’s Travel Organizations, IFWTO, και μάλιστα σε κρουαζιέρα με το πλοίο ‘M/S Mistral’. Στον IFWTO ανήκει η […]

Στην Ελλάδα πρόκειται να γίνει το 32ο ετήσιο συνέδριο του International Federation of Women's Travel Organizations, IFWTO<.>, και μάλιστα σε<...> κρουαζιέρα με το πλοίο 'M/S Mistral'.

Στον IFWTO ανήκει η ελληνική μη κερδοσκοπική οργάνωση 'Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό', της οποίας μέλη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα συναντηθούν με τις συναδέλφους τους στην Ρόδο. Το 'M/S Mistal' θα επισκεφθεί, εκτός από την Ρόδο, και το λιμάνι του Πειραιά, όπου οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στην Αθήνα, την Πλάκα, και την Ακρόπολη.

Ο IFWTO προτείνει στα μέλη του, από όλο τον κόσμο, να συναντηθούν στα εξωτικά λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου από τις 9-16 Ιουνίου του 2001. Κατά τη διάρκεια της επταήμερης κρουαζιέρας θα πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις που θα αφορούν τοπικά θέματα των οργανισμών-μελών, εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκλογές, και διάφορα business sessions. Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχει εκτός από την εναρκτήρια τελετή, και ένα Gala Farewell Dinner που θα πραγματοποιηθεί πάνω στο κρουαζιερόπλοιο. Τέλος προβλέπεται αρκετός χρόνος για νέες επαγγελματικές γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024