Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsOger Tours: Νέο προϊόν για Τουρκία

Oger Tours: Νέο προϊόν για Τουρκία

Νέο προϊόν εισάγει στα προγράμματά του ο μεγαλύτερος γερμανός tour operator που ειδικεύεται στην Τουρκία, Oger Tours. Ο Oger Exclusive, θα προσφέρει μικρά, ποιοτικά ταξίδια σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας […]

Νέο προϊόν εισάγει στα προγράμματά του ο μεγαλύτερος γερμανός tour operator που ειδικεύεται στην Τουρκία, Oger Tours<.><...>. Ο Oger Exclusive, θα προσφέρει μικρά, ποιοτικά ταξίδια σε διάφορες περιοχές της Τουρκία<.>ς κι έτσι θα γεμίσει ένα κενό που υπάρχει στα προγράμματα της εταιρίας.

Αυτό το νέο προϊόν θα διαχειρίζεται η κόρη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της εταιρίας, κα. Nina Oger, η οποία δήλωσε ότι πρόκειται για διακοπές με ανέσεις, που έχουν σκοπό την ξεκούραση και όχι για επαγγελματικές, επιμορφωτικές περιοδείες.

Σαν τόποι διαμονής θα χρησιμοποιηθούν 35 μικρά ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας και για την πρώτη χρονιά ο Oger Exclusive στοχεύει στην συμμετοχή 1.000 ατόμων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024