Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΞεκινάει και η λειτουργία της Αττικής Οδού στα τέλη Φεβρουαρίου

Ξεκινάει και η λειτουργία της Αττικής Οδού στα τέλη Φεβρουαρίου

Στην κυκλοφορία πρόκειται να παραδοθούν τα πρώτα 21 χλμ. της Αττικής Οδού στα τέλη του Φεβρουαρίου όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης κατά την χθεσινή επίσκεψή του στον νέο […]

Στην κυκλοφορία πρόκειται να παραδοθούν τα πρώτα 21 χλμ. της Αττικής Οδού στα τέλη του Φεβρουαρίου όπως ανακοίνωσε<...> ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης κατά την χθεσινή επίσκεψή του στον νέο αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με τον υπουργό πρόκειται να δοθούν στην κυκλοφορία τα τμήματα: Από το νέο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έως τον κόμβο της Παλλήνης, μήκους 15χλμ.
Από την Παλλήνη έως το Γέρακα, μήκους 2χλμ.
Από την Εθνική Οδό στον κόμβο της Μεταμόρφωσης έως τη λεωφόρο Κύμης, μήκους 4χλμ.
Λειτουργικά όμως τμήματα θα δοθούν στην κυκλοφορία στα τέλη του 2001 και τέλη του 2001, ενώ στο τέλος του 2003 θα δοθούν στην κυκλοφορία και τα 70 χλμ. της οδού.

Ο κ. Λαλιώτης καυτηρίασε ξανά τις κατηγορίες όσων πιστεύουν ότι το έργο του αεροδρομίου δεν θα λειτουργήσει την προκαθορισμένη ημερομηνία της 1ης Μαρτίου λέγοντας ότι "Πιστεύω ότι όλοι αυτοί που είχαν προφητεύσει ότι δεν θα γίνει κανένα έργο στο οδικό παράπλευρο δίκτυο έχουν διαψευστεί. Επίσης, και όλοι αυτοί που είχαν προφητεύσει ότι αυτά τα έργα και η Αττική Οδός και το νέο διεθνές αεροδρόμιο δεν θα είναι έτοιμα και ότι δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν μέσα στον Μάρτιο", και συμπλήρωσε ότι "Η απάντησή μας είναι μια απάντηση που στηρίζεται στην αλήθεια των έργων και στην πραγματικότητα των έργων και είναι έργα με αρτιότητα, έργα σύγχρονα, έργα ασφαλή, έργα αξιόπιστα, έργα που τιμούν τη χώρα μας γιατί έχουν γίνει με προδιαγραφές αυστηρές".

Τέλος, σύμφωνα με τον υπουργό το κόστος των διοδίων προς το νέο αεροδρόμιο θα οριστεί συμβολικά στις 200δρχ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024