Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυντριβή αεροσκάφους της Tara Air στους πρόποδες των Ιμαλαΐων
Νεκροί και οι 22 επιβαίνοντες

Συντριβή αεροσκάφους της Tara Air στους πρόποδες των Ιμαλαΐων

Μικρό αεροσκάφος με 22 επιβαίνοντες συνετρίβη στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στο ανατολικό Νεπάλ κι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ελάχιστες ελπίδες υπάρχουν να βρεθούν επιζώντες. Το αεροσκάφος, τύπου Twin Otter, που ανήκε […]

Μικρό αεροσκάφος με 22 επιβαίνοντες συνετρίβη στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στο ανατολικό Νεπάλ κι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ελάχιστες ελπίδες υπάρχουν να<...> βρεθούν επιζώντες. Το αεροσκάφος, τύπου Twin Otter, που ανήκε στο στόλο της Tara Air, είχε απογειωθεί από τη Λαμιντάντα την Τετάρτη για μια πτήση με προορισμό το Κατμαντού, όταν έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από τον ορεινό αεροδιάδρομο. Σύμφωνα με την εταιρεία, ένας από τους επιβάτες ήταν Αμερικανός και όλοι οι υπόλοιποι υπήκοοι Νεπάλ.

“Ελικόπτερα που πραγματοποιούσαν έρευνα εντόπισαν την τοποθεσία όπου συνετρίβη”, το αεροσκάφος, δήλωσε ο αξιωματούχος Ντεμπάσις Σάπκοτα, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters από την Οχαλντούνγκα, την κοντινότερη πόλη. “Δεν μπορώ να πω εάν υπάρχουν επιζώντες. Το αεροσκάφος έχει διαλυθεί εντελώς και τα συντρίμμια του έχουν διασκορπιστεί σε ένα πολύ πυκνό δάσος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024