Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΖάκυνθος: Νεκρός 19χρονος Σκωτσέζος σε δυστύχημα με “γουρούνα”
Δυστύχημα

Ζάκυνθος: Νεκρός 19χρονος Σκωτσέζος σε δυστύχημα με “γουρούνα”

Image by fabrikasimf on Freepik

Η σορός του 19χρονου Βρετανού θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ θα γίνει και τοξικολογική εξέταση.

Ξημερώματα της Παρασκευής 7 Ιουλίου σημειώθηκε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο νησί της Ζακύνθου, που κόστισε τη ζωή σε έναν 19χρονο Βρετανό τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν στην στην Ε.Ο. Μέσου Γερακαρίου – Αλικανά, όταν η τετράτροχη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινα δύο τουρίστες, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, και οι δύο επιβαίνοντες φορούσαν κράνη, ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Ωστόσο ο οδηγός φέρεται να έκανε κάποια απότομη κίνηση, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα πάνω στον δρόμο, να τον καταπλακώσει και να σκοτωθεί.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου, ενώ η σορός του 19χρονου Βρετανού θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ θα γίνει και τοξικολογική εξέταση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024