Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤα 30 εκατ. ευρώ ξεπέρασε το πρόγραμμα `Change for Good` της British Airways

Τα 30 εκατ. ευρώ ξεπέρασε το πρόγραμμα `Change for Good` της British Airways

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τότε, που ξεκίνησε η σύμπραξη της British Airways και της Unicef, με την επωνυμία `Change for Good`.Η επέτειος της φιλανθρωπικής αυτής σύμπραξης συμπίπτει με μια […]

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τότε, που ξεκίνησε η σύμπραξη της British Airways και της Unicef, με την επωνυμία `Change for Good`.<...>Η επέτειος της φιλανθρωπικής αυτής σύμπραξης συμπίπτει με μια ευτυχή συγκυρία: τη συγκέντρωση 30 εκατ. ευρώ, τα οποία διατίθενται από τη Unicef για τα παιδιά σε 50 υπό ανάπτυξη χώρες του κόσμου.

Το πρόγραμμα `Change for Good` υποστηρίζεται από τους επιβάτες της British Airways, οι οποίοι προσφέρουν κατά τη διάρκεια της πτήσης κέρματα ή χαρτονομίσματα οποιασδήποτε χώρας ή αξίας. Η British Airways τα συλλέγει και τα αποδίδει στη Unicef, η οποία φροντίζει για την αξιοποίηση και τη διάθεση τους.

Ο λόρδος Puttnam, πρόεδρος του βρετανικού παραρτήματος της Unicef, δήλωσε ότι “η χρονιά που διανύσαμε ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το Change for Good. Τα έσοδα του προγράμματος ξεπέρασαν τα 30 εκατ. ευρώ, έσοδα που διατίθενται για τη βοήθεια χιλιάδων παιδιών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ενθουσιασμένοι με την έκβαση του προγράμματος”.

Ο Sir Rod Eddington, διευθύνων σύμβουλος της British Airways, σχετικά ανέφερε ότι “η τεράστια επιτυχία του προγράμματος Change for Good βασίστηκε στη γενναιοδωρία των επιβατών και στην αφοσίωση των πληρωμάτων της British Airways όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία για πολλά χρόνια ακόμα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024