Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκινά το γραφείο ΕΟΤ της Ρουμανίας

Ξεκινά το γραφείο ΕΟΤ της Ρουμανίας

Με την ευκαιρία της ταυτόχρονης παρουσίας τους στην Ελλάδα, ο κ. Νικόλαος Διακολιός, Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, και ο κ. Rasvam, εκτελεστικός γραμματέας του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, υπεύθυνος του […]

Με την ευκαιρία της ταυτόχρονης παρουσίας τους στην Ελλάδα, ο κ. Νικόλαος Διακολιός, Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, και ο κ. Rasvam, εκτελεστικός<...> γραμματέας του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, υπεύθυνος του Τμήματος Απορρόφησης των δομικών κεφαλαίων στη Ρουμανική Κυβέρνηση, είχαν μία άτυπη, σύντομη συνάντηση στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Αθήνα.

Η συνάντηση αυτή και η ανταλλαγή απόψεων χαρακτηρίστηκε σαν συνέχεια της πρώτης γνωριμίας των δύο πλευρών που έλαβε χώρα στο Βουκουρέστι προ ενός μήνα περίπου. Το κλίμα των συνομιλιών ήταν εγκάρδιο και, συγκεκριμένα, αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η έναρξη λειτουργίας του νεοσύστατου γραφείου του ΕΟΤ στη ρουμανική πρωτεύουσα θα αποτελέσει το έναυσμα για στενότερη και γονιμότερη συνεργασία των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα με απώτερο σκοπό την τόνωση των τουριστικών αγορών τους και φυσικά την περαιτέρω σύσφιξη των παραδοσιακά καλών σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024