Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑρης Σπηλιωτόπουλος: Αμεση δημιουργία υπουργείου Τουρισμού

Αρης Σπηλιωτόπουλος: Αμεση δημιουργία υπουργείου Τουρισμού

Τη δημιουργία υπουργείου τουρισμού, το οποίο θα μπορέσει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη ενός από τους πιο σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας τόνισε ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στην Β` Αθηνών Αρης Σπηλιωτόπουλος

Τη δημιουργία υπουργείου τουρισμού, το οποίο θα μπορέσει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια<...> εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη ενός από τους πιο σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας τόνισε ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στην Β` Αθηνών Αρης Σπηλιωτόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, ΙΝ.Α.Δ.Ε. με θέμα `Εργαλεία Ανάπτυξης: Νέες τεχνολογίες, τουρισμός, και πολιτισμός`.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επίσης ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να διαθέσει ένα μοναδικό και ανταγωνιστικό προϊόν στη διεθνή αγορά και τέτοιο μπορεί να γίνει ο τουρισμός εκμεταλλευόμενος το πολιτιστικό παρελθόν αλλά και το παρόν. Μίλησε για τις τομές που πρέπει να γίνουν μέσα από μακρόπνοους σχεδιασμούς για να αναπτυχθούν στη χώρα νέες μορφές τουρισμού και να συνδεθεί αυτός με τον πολιτισμό. Επίσης, στηλίτευσε τη μη επαρκή πολιτιστική εκπαίδευση και την ανάγκη παραγωγής στελεχών που θα μπορέσουν να δώσουν τα προϊόντα στην αγορά. Παράλληλα, άσκησε κριτική στην ελλιπή δράση των κρατικών φορέων όπως ο ΕΟΤ και την απουσία της χώρας από τις διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες ακόμη και για την προβολή της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. “Πρέπει να αναζητήσουμε νέες αγορές, όπως αυτές της Ν.Α. Ασίας, να προσπαθήσουμε για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σε 12μηνη διάρκεια, όπως έχουν κάνει άλλες χώρες με λιγότερη φυσική ομορφιά”, επισήμανε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024