Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑυστραλοί Tour Operators και δημοσιογράφοι στη Σκιάθο
Με τη διοργάνωση ΕΟΤ, Γραφείου ΕΟΤ Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας και HATTA

Αυστραλοί Tour Operators και δημοσιογράφοι στη Σκιάθο

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστραλίας και Ν. Ζηλανδίας και ο Σύνδεσμος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) στην Ελλάδα, διοργάνωσαν το πρώτο ταξίδι γνωριμίας 20 Αυστραλών Tour Operators και δημοσιογράφων στην ευρύτερη…

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστραλίας και Ν. Ζηλανδίας και ο Σύνδεσμος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) στην Ελλάδα, διοργάνωσαν το πρώτο<...> ταξίδι γνωριμίας 20 Αυστραλών Tour Operators και δημοσιογράφων στην ευρύτερη περιοχή των Β. Σποράδων, λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η τουριστική αγορά της Αυστραλίας ως μια νέα πολλά υποσχόμενη αγορά.

Η αγορά της Αυστραλίας τον τελευταίο χρόνο έχει έρθει πιο κοντά με νέους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας μέσα από προβολές της ταινίας “Mamma Mia”, που μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της έγιναν στη Σκιάθο. Πριν την πρεμιέρα της ταινίας ο Δήμος Σκιάθου έστειλε υλικό στον ΕΟΤ Αυστραλίας, το οποίο διανεμήθηκε κατά την προβολή της ταινίας για να γίνει ακόμα πιο γνωστό το νησί στους κατοίκους της Αυστραλίας και Ν. Ζηλανδίας.

Για το λόγο αυτό, οι Αυστραλοί Tour Operators και οι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν τη Σκιάθο στις 22-23-24/10/2008, όπου φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Σκιάθου και γνώρισαν όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα του νησιού.

Για τη φιλοξενία και την ξενάγηση βοήθησαν πέρα από τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους υπαλλήλους του Δήμου και οι τοπικοί φορείς του νησιού (σύλλογοι, ενώσεις, σωματεία) και το τελευταίο βράδυ δείπνησαν στο ξενοδοχείο “Νόστος”, όπου το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου χόρεψε προς τιμήν τους και Σκιαθίτισσες πρόσφεραν τοπικά εδέσματα.

Μετά την ανταλλαγή δώρων, ο επικεφαλής της αποστολής ευχαρίστησε το δήμαρχο Σκιάθου και τους συμμετέχοντες για την εγκάρδια φιλοξενία και την άψογη ξενάγηση και επεσήμανε πως όλοι τους έμειναν κατάπληκτοι από τις ομορφιές του νησιού.

Ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης ευχαρίστησε με τη σειρά του τους Αυστραλούς Tour Operators και δημοσιογράφους και τόνισε ότι ευελπιστεί σε μια στενότερη συνεργασία στο μέλλον. Παράλληλα συνέπεσε και η επίσκεψη της εκπροσώπου του ΕΟΤ στη Μόσχα κας Αγνής Σιδερίδου και δύο Ρώσων δημοσιογράφων στο νησί, όπου φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν από το Δήμο Σκιάθου και γνώρισαν και αυτοί τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού. Ευχαρίστησαν το δήμαρχο Σκιάθου για την άψογη φιλοξενία και ανέφεραν ότι σίγουρα θα υπάρξει μελλοντική συνεργασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024