Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑύξηση των τουριστών στην Κρήτη αναμένεται από τη δημιουργία προξενείου της Νότιας Κορέας

Αύξηση των τουριστών στην Κρήτη αναμένεται από τη δημιουργία προξενείου της Νότιας Κορέας

Με αφορμή τη δημιουργία προξενείου της Νότιας Κορέας στην Κρήτη, ο πρώτος σύμβουλος της πρεσβείας της Νότιας Κορέας κ. Ντακ-Χανγκ Χουρ βρίσκεται από χθες στην Κρήτη, προκειμένου να γνωρίσει το γνωστό επιχειρηματία…

Με αφορμή τη δημιουργία προξενείου της Νότιας Κορέας στην Κρήτη, ο<...> πρώτος σύμβουλος της πρεσβείας της Νότιας Κορέας κ. Ντακ-Χανγκ Χουρ βρίσκεται από χθες στην Κρήτη, προκειμένου να γνωρίσει το γνωστό επιχειρηματία κ. Μιλτιάδη Καράτζη, που είναι ο πρόξενος της χώρας στη μεγαλόνησο. Ο τουρισμός και η διατροφή αποτελούν το επίκεντρο των επαφών, όμως οι ομιλίες θα επεκταθούν και σε ζητήματα επιχειρηματικών ανταλλαγών μεταξύ Κρήτης και Νότιας Κορέας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κρήτη.

Ο κ. Χουρ, ο οποίος επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κρήτη, σε συνάντηση που είχε χτες το πρωί με το διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ,b>κ. Μανόλη Παραβολιδάκη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Ξυλούρη ζήτησε να ενημερωθεί εκτενώς από τους συνομιλητές του για την ασφάλεια των τουριστών στη χώρα μας, μιας και αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια να αυξηθεί ο αριθμός των Νοτιοκορεατών επισκεπτών προς την Κρήτη.

Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και για τα αγροτικά προϊόντα που παράγει η Κρήτη – το λάδι, το κρασί, το μέλι και τα αρωματικά φυτά – και κατ` επέκταση για τον κρητικό τρόπο διατροφής. Όπως επισήμανε, μάλιστα, στον κ. Ξυλούρη, όλα τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διαβατήριο εισόδου των κρητικών επιχειρήσεων στην κορεάτικη αγορά.

Κάλεσε, δε, μέσω του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου να οργανώσουν μια επιχειρηματική αποστολή στη χώρα του. Ο κ. Ξυλούρης υποσχέθηκε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, να προσπαθήσει να οργανώσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2006 μια τέτοια αποστολή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024