Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧρήστος Λάζαρης: Όλα δείχνουν ότι η Λευκάδα ανέρχεται σε έναν κύριο τουριστικό προορισμό

Χρήστος Λάζαρης: Όλα δείχνουν ότι η Λευκάδα ανέρχεται σε έναν κύριο τουριστικό προορισμό

Για τα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης της Λευκάδας, τις δράσεις προβολής της στο εσωτερικό και εξωτερικό, τις δυνατότητες ανάπτυξης θεματικών μορφών τουρισμού και τις υποδομές συγκοινωνιακών έργων που διαθέτει, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει…

Για τα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης της Λευκάδας, τις δράσεις προβολής της στο εσωτερικό και εξωτερικό, τις δυνατότητες ανάπτυξης θεματικών μορφών τουρισμού<...>και τις υποδομές συγκοινωνιακών έργων που διαθέτει, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, μίλησε στο Travel Daily News ο Νομάρχης του νησιού, κ. Χρήστος Λάζαρης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε όλα δείχνουν ότι η Λευκάδα ανέρχεται σε έναν κύριο τουριστικό προορισμό. “Εμείς, από την πλευρά μας”, συμπλήρωσε “βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, έντονης κινητικότητας και προβληματισμού για τη συνεχή βελτίωση του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος. Στη Λευκάδα δημιουργούνται και βελτιώνονται εγκαταστάσεις διαμονής, ψυχαγωγίας, η τοπική αγορά διευρύνεται, γίνονται νέες επενδύσεις και γενικότερα ο Νομός διανύει μια περίοδο ανάπτυξης.

Μιλώντας για τις δράσεις της Νομαρχίας στον τομέα του τουρισμό, ο κ. Λάζαρης ανέφερε ότι “για το νέο έτος θα εντείνουμε ενέργειες προηγουμένων ετών που θεωρούμε ότι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές, όπως συμμετοχή μας σε εκθέσεις εσωτερικού κι εξωτερικού, προβολή του Νομού σε έντυπα, ηλεκτρονικό τύπο και διαδίκτυο, φιλοξενία δημοσιογράφων τουριστικών πρακτόρων κ.λ.π., έκδοση διαφημιστικού υλικού, λειτουργία σύγχρονης ιστοσελίδας (www.lefkada.gr), δημιουργία DVD για το Νομό”.

Επίσης, όπως τόνισε ο Νομάρχης “παρά τις αυξητικές τάσεις που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια η τουριστική κίνηση στο Νομό δεν έχει αντιμετωπιστεί όσο θα θέλαμε το πρόβλημα του μαζικού τουρισμού με την εποχικότητα που τον χαρακτηρίζει”.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Λάζαρη στη στήλη Συνέντευξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024