Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε αυξημένα μεγέθη συμμετοχών ολοκληρώθηκε και η φετινή FITUR

Με αυξημένα μεγέθη συμμετοχών ολοκληρώθηκε και η φετινή FITUR

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΑΔΡΙΤΗ – FITUR 2006: Με αυξημένα μεγέθη συμμετοχών ολοκληρώθηκε και η φετινή τουριστική έκθεση FITUR, που πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη της Ισπανίας από τις 25 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2006. Ειδικότερα, στη φετινή έκθεση ο αριθμός των εκθετών…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΑΔΡΙΤΗ – FITUR 2006: Με αυξημένα μεγέθη συμμετοχών ολοκληρώθηκε και η φετινή τουριστική έκθεση FITUR, που πραγματοποιήθηκε<...>στην Μαδρίτη της Ισπανίας από τις 25 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2006. Ειδικότερα, στη φετινή έκθεση ο αριθμός των εκθετών άγγιξε τους 843, αυξημένος κατά 4,3% σε σχέση με πέρσι, ο αριθμός των εταιριών που εκπροσωπήθηκαν τις 12.065 (αύξηση 1%) και ο εκθεσιακός χώρος ήταν φέτος αυξημένος κατά 3,6%, καθώς κάλυπτε 88.857,5 τ.μ..

Το 43% των εκθετών προέρχονταν από το εξωτερικό, εκπροσωπώντας 170 χώρες, ενώ η FITUR διευκόλυνε φέτος την συμμετοχή της Γουατεμάλας και του Ελ Σαλβαδόρ, των χωρών δηλαδή που δέχτηκαν το πέρασμα του τυφώνα Stan, ώστε οι τουρίστες από όλο τον κόσμο να βεβαιωθούν ότι οι χώρες αυτές διαθέτουν επαρκείς και κατάλληλες τουριστικές υποδομές.

Επίσης, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος η FITUR, που οργανώνεται από την IFEMA, θα πραγματοποιήσει για έβδομη συνεχή χρονιά το Jorge Vila Fradera Forum Award, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την τουριστική βιομηχανία. Στόχος του Συνεδρίου αυτού είναι να προωθήσει και να κάνει γνωστά σημεία αδημοσίευτων ακαδημαϊκών τουριστικών ερευνών, που σχετίζονται με την βιομηχανία της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Στο φετινό συνέδριο υπάρχουν 9 projects, τα οποία θα εκτιμηθούν από αρμόδια ακαδημαϊκή Επιτροπή και το καλύτερο θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί ευρέως, τόσο σε επίπεδο ακαδημαϊκό, όσο και εκπαιδευτικό. Ακόμη, η εταιρία `Centro de Estudios Ramon Areces`, που έχει αναλάβει την έκδοση του θα το προωθήσει σε όλο τον κόσμο, επικεντρώνοντας κυρίως όμως στην Ισπανία, χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Λατινικής Αμερικής.

Σημειώνεται τέλος ότι η τελετή απονομής για το καλύτερο project θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2006, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης της IFEMA.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024