Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςFITUR: Οι τεχνολογικές τάσεις στα συστήματα διαχείρισης τουριστικών κρατήσεων στο Travel Technology 2024
Εκθέσεις

FITUR: Οι τεχνολογικές τάσεις στα συστήματα διαχείρισης τουριστικών κρατήσεων στο Travel Technology 2024

Σχεδόν 100 εταιρείες θα συμμετάσχουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την τεχνολογια της έκθεση FITUR, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024, στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Οι σημαντικότεροι παράγοντες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας θα συναντηθούν στο FITUR Travel Technology, όπου θα παρουσιαστούν λύσεις αιχμής για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του ταξιδιώτη από τον προγραμματισμό έως την επιστροφή.

Λύσεις και υπηρεσίες λογισμικού για την τουριστική βιομηχανία, διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία, φωνητικούς βοηθούς με τεχνητή νοημοσύνη, συμβουλευτικές υπηρεσίες καινοτομίας και τεχνολογίας, έργα web και μάρκετινγκ, εξελίξεις Wi-Fi, ψηφιοποίηση, διαχειριστές τιμών και επαναστατικοί τρόποι πληρωμών είναι μερικές μόνο από τις κύριες προτάσεις που παρουσιάζονται στο FITUR Travel Technology 2024 στα πλαίσια της έκθεσης FITUR από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024 στη Μαδρίτη.

Εταιρείες από χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σιγκαπούρη, μεταξύ άλλων, θα αποκαλύψουν τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες προγραμματίζουν και κρατούν τις εμπειρίες τους στο FITUR Travel Technology. Επιπλέον, στον τομέα της ξενοδοχειακής καινοτομίας και της παροχής συμβουλών τεχνολογίας, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τις ψηφιακές λύσεις που βοηθούν στην επίτευξη επιχειρηματικών στόχων, προσαρμοσμένα διαδικτυακά έργα και εξελίξεις στο διαδικτυακό μάρκετινγκ για την τόνωση της ανάπτυξης του ξενοδοχειακού τομέα.

Μια άλλη εξέλιξη που θα εμφανιστεί θα είναι οι λύσεις Wi-Fi που διαχειρίζονται οι αγορές φιλοξενίας, με συνεχή καινοτομία που προσφέρει ένα δίκτυο ικανό να απορροφήσει τη θεαματική αύξηση της κατανάλωσης Διαδικτύου, να παρέχει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και να κάνει το Wi-Fi την τεχνική βάση για το ψηφιακό μετασχηματισμός πελατών. Επιπλέον, το λογισμικό που βοηθά τις ΜΜΕ του κλάδου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές με την ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση των εργασιών και διαδικασιών του ανθρώπινου δυναμικού.

Τα συστήματα πληρωμών, ένα από τα πιο επαναστατικά τμήματα των τελευταίων ετών που άλλαξε την εμπειρία των πελατών των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, θα έχει επίσης τη θέση του στην FITUR Travel Technology. Μεταξύ των τεχνολογικών εξελίξεων που που θα παρουσιαστούν είναι και μια καινοτόμος μέθοδος αναβολής πληρωμής στη φιλοξενία, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί απευθείας στη μηχανή κρατήσεων ή στο CRM, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και η οποία μπορεί επίσης να ενσωματώσει μια επιλογή BNPL (Buy Now Pay Αργότερα).

Πλατφόρμες και μηχανές κρατήσεων

Ο τρόπος με τον οποίο οι ταξιδιώτες διαχειρίζονται τις κρατήσεις ξενοδοχείων έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια με την αυξανόμενη παρουσία έξυπνων συστημάτων κρατήσεων, εικονικών βοηθών, τεχνητής νοημοσύνης ή επαυξημένης πραγματικότητας. Ο κρίσιμος ρόλος αυτών των εξελίξεων είναι μια ευκαιρία για τις εταιρείες τεχνολογίας που θέλουν να γίνουν απαραίτητος συνεργάτης για ξενοδόχους, διαχειριστές ενοικίασης διακοπών και ιδιοκτήτες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Γι’ αυτό, μεταξύ των πολλών καινοτόμων εξελίξεων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, είναι μια βελτιστοποιημένη μηχανή κρατήσεων που πολλαπλασιάζει τις απευθείας κρατήσεις με δυναμικά εργαλεία τιμολόγησης, προτείνοντας τιμές με βάση τη ζήτηση, την εποχικότητα και τον ανταγωνισμό και αυξάνοντας την πληρότητα και τα έσοδα.

Επίσης, θα δοκιμαστεί η λειτουργία μιας πλατφόρμας που λειτουργεί ως μόνιμα ενεργός διαχειριστής τιμών και επιτρέπει τη χειροκίνητη παρέμβαση και τον έλεγχο των τιμών, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή τιμολόγηση των δωματίων του ξενοδοχείου κάθε βράδυ. Αυτό το προϊόν, σχεδιασμένο ειδικά για τον ανεξάρτητο ξενοδόχο, είναι γρήγορο στην εφαρμογή, διαισθητικό στη χρήση, εύκολο στην κατανόηση και απόλυτα διαφανές. Εξοικονομεί επίσης χρόνο συγκρίνοντας τις τιμές με τους ανταγωνιστές και διασφαλίζει ότι δεν θα χάσουν ποτέ μια πιθανή πώληση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024