Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ κρουαζιέρα στο επίκεντρο της FITUR
Εκθέσεις

Η κρουαζιέρα στο επίκεντρο της FITUR

Στο κλάδο της κρουαζιέρας εστιάζει η έκθεση FITUR στη Μαδρίτη με ειδική εκδήλωση, σεμιάρια, και παρουσιάσεις

Η έκθεση FITUR που διοργανώνεται από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου στη Μαδρίτη θα παρουσιάσει το FITUR Cruises 2024 επιβεβαιώνοντας έτσι την δέσμευση της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας. Το FITUR Cruises 2024 θα πραγματοποιηθεί και τις πέντε ημέρες της FITUR και θα διεξαχθεί σε νέο χώρο που βρίσκεται στην Αίθουσα 4, όπου θα δημιουργηθούν περίπτερα, αμφιθέατρο και VIP lounge για διάφορες δραστηριότητες.

Το FITUR Cruises 2024 στοχεύει να συμβάλει στην εμπορική ανάπτυξη της κρουαζιέρας, καθώς και να ενισχύσει την εικόνα βιωσιμότητας αυτού του κλάδου. Επιδιώκει επίσης να προσφέρει ένα σημείο συνάντησης για λιμάνια, τουριστικούς προορισμούς, γραμμές κρουαζιέρας και επιβάτες και να συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση της εμπειρίας του τουρισμού κρουαζιέρας με τη βοήθεια ταξιδιωτικών πρακτόρων που διευκολύνουν την πώληση και των επιβατών που δεν είναι ακόμη εξοικειωμένοι με αυτή τη μορφή διακοπών καθώς και επέκταση των δυνατοτήτων που έχουν οι ήδη εξοικειωμένοι επιβάτες. Τέλος, στοχεύει να ενισχύσει την πίστη των επιβατών της κρουαζιέρας σε αυτό το είδος τουρισμού, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ανήκουν σε μια ειδική κοινότητα ταξιδιωτών.

Περίπου το 50% του κύκλου εργασιών της κρουαζιέρας διατίθεται στο εμπόριο μέσω τουριστικών γραφείων. Για το λόγο αυτό, μεταξύ των δραστηριοτήτων B2B, η FITUR Cruises θα συνεργαστεί με ειδικούς του κλάδου για να αναπτύξει ένα πρόγραμμα μαθημάτων και ομιλιών που θα επικεντρώνονται σε επαγγελματίες για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις διάφορες γραμμές κρουαζιέρας και τους προορισμούς που επισκέπτονται.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024