Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔράσεις της Νομαρχίας Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου

Δράσεις της Νομαρχίας Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου> με δράσεις για την προώθηση του τουρισμού και των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου 2009. […]

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου> με δράσεις για την προώθηση του τουρισμού και των τοπικών<...> παραδοσιακών προϊόντων στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Σε τέσσερα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στο Νομό βρέθηκαν κλιμάκια υπηρεσιακών παραγόντων από τη Διεύθυνση Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τοπικών Προϊόντων της Νομαρχίας Ηρακλείου την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους επισκέπτες έντυπο ενημερωτικό υλικό για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, καθώς και κρητικά παραδοσιακά κεράσματα και συσκευασίες με έξτρα παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο. Aριστες ήταν οι εντυπώσεις των επισκεπτών στα τέσσερα σημεία που επιλέχτηκαν και συγκεκριμένα το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και τους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσού, της Γόρτυνας και της Φαιστού.

Παράλληλα, η Νομαρχία Ηρακλείου, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μαλίων, πραγματοποίησε την ίδια ημέρα στα Μάλια και τη Σταλίδα εκδηλώσεις στις γειτονιές των οικισμών με τη συμμετοχή τοπικών παραδοσιακών συγκροτημάτων. Στις εκδηλώσεις προβλήθηκε η παραγωγή από ρακί και κρασί, ενώ παράλληλα προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024