Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςEurope Corporate Games: Στην ΑΘήνα η Ολυμπιάδα των επιχειρήσεων

Europe Corporate Games: Στην ΑΘήνα η Ολυμπιάδα των επιχειρήσεων

Ένα μεγάλο αθλητικό και τουριστικό γεγονός «κέρδισε» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αθήνα, με τη διοργάνωση για ακόμη μια φορά των Europe Corporate Gamesστις 3-5 Νοεμβρίου,, με τη συμμετοχή περισσότερων […]

Ένα μεγάλο αθλητικό και τουριστικό γεγονός «κέρδισε» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αθήνα, με τη διοργάνωση για ακόμη μια φορά των Europe Corporate Games<...>στις 3-5 Νοεμβρίου,, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.500> στελεχών 130 επιχειρήσεων από 15 χώρες της Ευρώπης. Το Super Center των Αγώνων θα βρίσκεται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού, ενώ πολλά αθλήματα θα πραγματοποιηθούν σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Στους αγώνες περιλαμβάνονται τα ακόλουθα αθλήματα: Καλαθοσφαίριση 3×3, Καλαθοσφαίριση, Golf, Κωπηλασία (Dragon Boat), Αγώνα Δρόμου, Σκουώς, Ποδόσφαιρο 5×5, Ποδόσφαιρο 11×11, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντισφαίριση, Bowling, Βόλεϊ, Beach Βόλεϊ, Mountain Bike , Ποδηλασία, Κάρτ, Κολύμβηση, Διελκυνστίδα. Τα αγωνίσματα χωρίζονται σε κατηγορίες ηλικιών από «Ανοικτό» έως «`Ανω των 50» και είναι ανοικτά τόσο σε άνδρες όσο σε γυναίκες.

Τη διοργάνωση των Europe Corporate Games έχουν αναλάβει ο Οργανισμός Νεολαίας και `Αθλησης του Δήμου Αθηναίων και η Zita Event Management με την στήριξη της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακής Αξιοποίησης. Τους αγώνες υποστηρίζουν επίσης τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομίας, Τουριστικής Ανάπτυξης και το ΕΒΕΑ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Θ. Μπεχράκης, επεσήμανε σε δηλώσεις του: «Πέρσι οι Αγώνες συγκέντρωσαν 1.700 αθλητές, φέτος ελπίζουμε ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 3.000. Το έμμεσο όφελος της διεθνούς προβολής της διοργανώτριας πόλης στον επιχειρηματικό κόσμο για το 2006, αλλά και για τα επόμενα χρόνια μπορεί με συνδυασμένες ενέργειες – που θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε – να τονώσει την τοπική οικονομία και να καθιερώσει την πόλη μας και μετά το πέρας της πενταετούς διοργάνωσης των Europe Corporate Games ως σταθερό πόλο έλξης των αθλουμένων επαγγελματιών».

Ο κ. Νίκος Α. Απέργης, πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και `Αθλησης του Δήμου Αθηναίων, με τη σειρά του ανέφερε: «Υποστηρίξαμε πέρσι την πρώτη διοργάνωση των «Ευρωπαϊκών επαγγελματικών αγώνων» (Europe Corporate Games). Φέτος αναλαμβάνουμε ενεργότερο ρόλο σ’ αυτή τη διοργάνωση, που αξίζει να τιμηθεί με την υποστήριξη όλων μας, γιατί αποτελεί μια από τις πιο εύστοχες ιδέες μεταολυμπιακής αξιοποίησης και διατήρησης του διεθνούς ενδιαφέροντος στην πόλη και τη χώρα μας. Αναλάβαμε ενεργότερο ρόλο και θα συμβάλουμε στο μέτρο των δυνάμεών μας στην επιτυχία της διοργάνωσης γιατί οι πανευρωπαϊκοί επαγγελματικοί αγώνες είναι μια διοργάνωση που θα γίνεται στην πόλη μας επί πέντε συνεχή χρόνια και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ξένων επισκεπτών υψηλού επιπέδου».

Ο κ. Σπύρος Κλαδάς, Γεν. Γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης ανέφερε: «Μετά από την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων το 2004, η Αθήνα και η χώρα μας γενικότερα έχει τη χρυσή ευκαιρία αλλά και την υποχρέωση να αξιοποιήσει την «κληρονομιά» που άφησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Όπως έχει συμβεί άλλωστε με όλες σχεδόν τις Ολυμπιακές πόλεις, η Αθήνα αναπτύσσει πολλές δραστηριότητες τοπικής, εθνικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Αξιοποίησης».

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης ανέφερε: «Οι Europe Corporate Games (Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Επιχειρήσεων και Οργανισμών) είναι μια πολυαθλητική διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας με πολλαπλούς στόχους, πλούσιο ιστορικό επιτυχημένων διοργανώσεων στο εξωτερικό. Οι Αγώνες απευθύνονται σε εταιρείες ,οργανισμούς και στελέχη της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας. Προάγουν τα ιδανικά του αθλητισμού, τη διεθνή φιλία και την ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών. Προσφέρουν διεθνή προβολή στη διοργανώτρια πόλη και τους φορείς που συμμετέχουν στην οργάνωση των αγώνων. Η πόλη των Αθηνών ανέλαβε πέρυσι την Διοργάνωση για 5 συνεχή χρόνια».

Ο κ. Τάκης Οικονομόπουλος, το «πουλί» του ΠΑΟ, ανακηρύχτηκε «Sport Patron» των «Europe Corporate Games». Η τιμητική θέση για την παλιά αθλητική δόξα ανακοινώθηκε σε δείπνο προς τιμήν του που παρέθεσαν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης και η κα Ευσταθία Βασσάλου από μέρους της οργανώτριας εταιρίας «ΖΙΤΑ Event Management».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαEurope Corporate Games: Στην ΑΘήνα η Ολυμπιάδα των επιχειρήσεων

Europe Corporate Games: Στην ΑΘήνα η Ολυμπιάδα των επιχειρήσεων

Στην Αθήνα θα γίνουν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχία, οι Europe Corporate Games, με την συμμετοχή περισσότερωναπό 3.500 στελεχών 130 επιχειρήσεων από 15 χώρες της Ευρώπης, όπως […]

Στην Αθήνα θα γίνουν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχία, οι Europe Corporate Games, με την συμμετοχή περισσότερων<...>από 3.500 στελεχών 130 επιχειρήσεων από 15 χώρες της Ευρώπης, όπως ανέφεραν, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Θ. Μπεχράκης, ο κ. Νίκος Α. Απέργης Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και `Αθλησης του Δήμου Αθηναίων, ο κ. Σπύρος Κλαδάς Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Θ. Μπεχράκης, επεσήμανε: “Πέρσι οι Αγώνες συγκέντρωσαν 1.700 αθλητές, φέτος ελπίζουμε ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 3.500. Το έμμεσο όφελος της διεθνούς προβολής της διοργανώτριας πόλης στον επιχειρηματικό κόσμο για το 2006, αλλά και για τα επόμενα χρόνια μπορεί με συνδυασμένες ενέργειες – που θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε – να τονώσει την τοπική οικονομία και να καθιερώσει την πόλη μας και μετά το πέρας της πενταετούς διοργάνωσης των Europe Corporate Games ως σταθερό πόλο έλξης των αθλουμένων επαγγελματιών με τη διοργάνωση των Αθηναϊκών Επαγγελματικών Αγώνων (Athens Corporate Games)”.

Ο κ. Νίκος Α. Απέργης, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και `Αθλησης του Δήμου Αθηναίων ανέφερε στην ομιλία του τα εξής: “Υποστηρίξαμε πέρσι την πρώτη διοργάνωση των `Ευρωπαϊκών επαγγελματικών αγώνων` (Europe Corporate Games). Φέτος αναλαμβάνουμε ενεργότερο ρόλο σ` αυτή τη διοργάνωση, που αξίζει να τιμηθεί με την υποστήριξη όλων μας, γιατί αποτελεί μια από τις πιο εύστοχες Ιδέες μεταολυμπιακής αξιοποίησης και διατήρησης του διεθνούς ενδιαφέροντος στην πόλη και τη χώρα μας. Αναλάβαμε ενεργότερο ρόλο και θα συμβάλουμε στο μέτρο των δυνάμεών μας στην επιτυχία της διοργάνωσης γιατί οι πανευρωπαϊκοί επαγγελματικοί αγώνες είναι μια διοργάνωση που θα γίνεται στην πόλη μας επί πέντε συνεχή χρόνια και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ξένων επισκεπτών υψηλού επιπέδου”.

Ο κ. Σπύρος Κλαδάς, Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι “μετά από την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων το 2004, η Αθήνα και η χώρα μας γενικότερα έχει τη χρυσή ευκαιρία, αλλά και την υποχρέωση να αξιοποιήσει την `κληρονομιά` που άφησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες”. “Όπως έχει συμβεί άλλωστε με όλες σχεδόν τις Ολυμπιακές πόλεις”, συνέχισε “η Αθήνα αναπτύσσει πολλές δραστηριότητες τοπικής, εθνικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Αξιοποίησης”.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, ανέφερε: “Οι Europe Corporate Games (Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Επιχειρήσεων και Οργανισμών) είναι μια πολυαθλητική διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας με πολλαπλούς στόχους, πλούσιο ιστορικό επιτυχημένων διοργανώσεων στο εξωτερικό. Οι Αγώνες απευθύνονται σε εταιρίες, οργανισμούς και στελέχη της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας. Προάγουν τα ιδανικά του αθλητισμού, τη διεθνή φιλία και την ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών. Προσφέρουν διεθνή προβολή στη διοργανώτρια πόλη και τους φορείς που συμμετέχουν στην οργάνωση των αγώνων. Η πόλη των Αθηνών ανέλαβε πέρσι την Διοργάνωση για 5 συνεχή χρόνια”.

Σημειώνεται τέλος ότι τη διοργάνωση των Europe Corporate Games έχουν αναλάβει ο Οργανισμός Νεολαίας και `Αθλησης του Δήμου Αθηναίων και η Zita Event Management, ενώ υποστηρικτές είναι τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομίας, Τουριστικής Ανάπτυξης και το ΕΒΕΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024