Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓια χάρτα ασυδοσίας και υπερπρονομίων των εφοπλιστών μίλησε ο Λαφαζάνης
Υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ

Για χάρτα ασυδοσίας και υπερπρονομίων των εφοπλιστών μίλησε ο Λαφαζάνης

“Η κυβέρνηση εδώ και χρόνια έχει, με απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων, συγκροτήσει στο χώρο της Ναυτιλίας τη «χάρτα ασυδοσίας και υπερπρονομίων των εφοπλιστών» και τον «οδικό χάρτη» εκποίησης – […]

“Η κυβέρνηση εδώ και χρόνια έχει, με απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων, συγκροτήσει στο χώρο της Ναυτιλίας τη «χάρτα ασυδοσίας και υπερπρονομίων των εφοπλιστών» και τον «οδικό χάρτη» εκποίησης – ιδιωτικοποίησης<...>των λιμανιών της χώρας μας. Τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών είναι οδυνηρά για τον ναυτικό και ναυτεργατικό κόσμο της χώρας, αλλά και τον ελληνικό λαό, που βλέπει τα ακτοπλοϊκά ναύλα να εκτοξεύονται χρόνο με το χρόνο στα ύψη, ενώ η πρόσβαση στους περισσότερους νησιώτικους προορισμούς έχει καταντήσει περιπέτεια”. Ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο του ΥΕΝ για τη χάρτα δικαιωμάτων των επιβατών ακτοπλοΐας.

“Ο κ. Κεφαλογιάννης”, συμπλήρωσε “θυμήθηκε τη «χάρτα δικαιωμάτων των επιβατών» για προεκλογικούς λόγους μόνο και μόνο για να εφαρμόσει στα πλοία και τα λιμάνια τα υπαγορευμένα από το αμερικανόπνευστο κλίμα τρομοϋστερίας αυταρχικά μέτρα «ασφάλειας» και παρακολούθησης των επιβατών αλλά και για να ρίξει στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης, που βιώνει δραματικά την παράδοση του Αιγαίου στο εγχώριο και προσφάτως ξένο εφοπλιστικό κεφάλαιο”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024