Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το πρόγραμμά της για τον Τουρισμό

Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το πρόγραμμά της για τον Τουρισμό

Ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αν. Λιάσκος, κατά τη διάρκεια της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα, ανέπτυξε το πρόγραμμα για τον Τουρισμό, που θα υλοποιήσει ως Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία…

Ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αν. Λιάσκος, κατά τη διάρκεια της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα,<...> ανέπτυξε το πρόγραμμα για τον Τουρισμό, που θα υλοποιήσει ως Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Αποτυπώνοντας τη σημερινή κατάσταση στον Τουρισμό ο κ. Λιάσκος τόνισε: “Ο ελληνικός Τουρισμός βιώνει τα τελευταία χρόνια μια παρατεταμένη κρίση με μεγάλη μείωση των αφίξεων και διανυκτερεύσεων σε όλους σχεδόν τους τουριστικούς προορισμούς και ακόμη μεγαλύτερη πτώση των τουριστικών εσόδων, με ολέθριες επιπτώσεις στη πορεία του κλάδου και αλυσιδωτές επιδράσεις στο σύνολο της οικονομίας. Επανειλημμένα επισημάναμε στη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τουρισμός σε σχέση με τη παγκόσμια τουριστική αγορά και το διεθνές κλίμα και την προτρέψαμε να χαράξει ολοκληρωμένη τουριστική στρατηγική και να λάβει μέτρα ενίσχυσης του κλάδου για να αντιμετωπίσει τη κρίση. Δυστυχώς τόσο οι δικές μας φωνές όσο και των τουριστικών φορέων απευθύνονται σε b<>`ώτα μη ακουόντων`. Η απουσία τουριστικής πολιτικής έχει οδηγήσει στη πτώση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού τουρισμού που καταγράφει πλέον μεγάλες απώλειες εσόδων και παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης (απώλειες 2 δισ. ευρώ το 2002 – 2003)”. Στη συνέχεια ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αναλύοντας τα μέτρα που θα λάβει ως Κυβέρνηση, ιδρύοντας Υπουργείο Τουρισμού με ταυτόχρονη ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση του Ε.Ο.Τ. ως εκτελεστικού βραχίονα του Υπουργείου. Τέλος, ο κ. Λιάσκος αναφέρθηκε σε μέτρα για την επιχειρηματικότητα, τις επενδύσεις, τις υποδομές, την ανταγωνιστικότητα, την τουριστική εκπαίδευση και τον επικοινωνιακό σχεδιασμό και κατέληξε ότι η Νέα Δημοκρατία με το πρόγραμμά της έχει στόχο Τουρισμό και για τους 12 μήνες του έτους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024