Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚρατούμενοι στο ΔΑΑ για 25 ώρες 58 Κινέζοι τουρίστες

Κρατούμενοι στο ΔΑΑ για 25 ώρες 58 Κινέζοι τουρίστες

Βαθιά απογοητευμένη από την κράτηση 58 Κινέζων τουριστών, που όλοι τους κατείχαν νόμιμη βίζα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνώνγια περισσότερο από μια μέρα δήλωσε προχτές στην εφημερίδα `Καθημερινή` η Πρεσβεία της […]

Βαθιά απογοητευμένη από την κράτηση 58 Κινέζων τουριστών, που όλοι τους κατείχαν νόμιμη βίζα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών<...>για περισσότερο από μια μέρα δήλωσε προχτές στην εφημερίδα `Καθημερινή` η Πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα.

Οι Κινέζοι τουρίστες έφτασαν στην Αθήνα την Δευτέρα, χωρισμένοι σε 2 γκρουπ και όπως ανακοίνωσε χτες η αστυνομία, κρατήθηκαν στο αεροδρόμιο, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι τα ταξιδιωτικά γραφεία, που τους έφεραν στην Ελλάδα, προωθούσαν την παράνομη μετανάστευση.

Όπως μάλιστα είπαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τις κρατήσεις του γκρουπ σε κάποιο Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο. Ένα τηλεφώνημα όμως στη Ελληνικό Προξενείο της Σαγκάης έδωσε τέλος στην περιπέτεια των Κινέζων, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι όλα τα μέλη του γκρουπ είχαν νόμιμες βίζες για να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024